Mobiili.fi Google ja Samsung julkaisivat viimeisimmät tietoturvapäivityksensä – useita kriittisiä paikkoja

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 7/6/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2134
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  Kuukausi on vaihtunut ja on jälleen säännöllisten tietoturvapäivitysten aika. Google onkin julkaissut listan siitä, mitä Nexuksille tuotavat kesäkuu-päivitykset pitävät sisällään. Lisäksi Samsung on ilmoitellut omista päivityksistään.

  Googlen tiedotteen mukaan kesäkuun tietoturvapäivitys paikkaa kuusi kriittistä ja monta vakavaa aukkoa. Kriittisistä haavoittuvuuksista neljä liittyvät Qualcomm-ajureihin ja sama aihe jatkuu myös useiden vakavien haavoittuvuuksien puolella.

  Uusin tietoturvapäivitys on nyt julkaistu ja se suuntaa Nexus-laitteita kohti verkon yli jaettavana OTA-päivityksenä. Tarvittaessa uusimmat OTA-paketit voi ladata Pixel C:lle ja lukuisille Nexus-laitteille myös itsenäisesti.

  Googlen esimerkkiä noudattaen Samsung on tiedottanut omasta kesäkuun tietoturvapäivityksestään. Totuttuun tapaan ”tärkeimmille lippulaivamalleille” suuntaava päivitys paikkaa sekä Googlen jo ilmoittamia haavoittuvuuksia että Samsung-laitteita erityisesti koskevia aukkoja. Näihin lukeutuvat muun muassa useat menetelmät laitteen lukituksen luvattomaan avaamiseen.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju