Mobiili.fi Google helpottaa sarjakuvien lukemista mobiililaitteilla

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 22/7/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2118
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  Google ilmoitti eilen Play Kirjat -sovellukseensa tulevasta Bubble Zoom -uudistuksesta. Valikoivan zoomin avulla sarjakuvien lukemisesta mobiililaitteilla tulee entistä sujuvampaa.

  San Diegossa on parhaillaan meneillään valtavat Comic-Con 2016 -messut. Myös Google otti osaa sarjakuvia ja supersankareita muiden pop-ilmiöiden ohessa juhlistavaan tapahtumaan. Yhtiöllä oli nimittäin esitellä sarjisfaneille oletetusti mieluinen sovellusuudistus.

  Esitellyn toiminnon nimi on Bubble Zoom, eli kotimaisemmin kuplasuurennus. Kuvantunnistusta hyödyntävä järjestelmä löytää digitaalisista sarjakuvista puhekuplat ja suurentaa ne kosketettaessa yksi kerrallaan. Näin taide pääsee paremmin näkyviin ja sarjakuvien lukeminen helpottuu, kun näkymiä ei välttämättä tarvitse suurennella ja siirrellä omin käsin.

  Bubble Zoom saapuu Googlen mukaan viimeisimpään Play Kirjat -sovelluksen versioon teknisenä esikatsauksena. Android-kuluttajille tästä päivästä alkaen saapuva uutuus tukee aluksi kaikkia saatavilla olevia Marvel- ja DC-sarjakuvia. Yhtiö kertoo haaveilevansa laajamittaisemmastakin lanseerauksesta, minkä vuoksi ensikäyttäjiltä kaivataan palautetta Bubble Zoomin toiminnasta.

  Samaan syssyyn Google tarjoaa myös tiettyjä Marvel- ja DC-sarjakuvia Google Play -kaupassa alennetuin hinnoin. Alennuskoodilla SDCC2016 voi siis saada kuluvan viikon aikana alennusta sarjakuvaostoksistaan.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju