Mobiili.fi Google Docs ja Sheets saivat apureita – yhdeksän lisäsovellusta saumattomassa yhteistyössä

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 29/7/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2159
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  Google julkisti eilen joukon Android-lisäsovelluksia Google Docsia ja Google Sheetsiä varten. Kyseiset kolmannen osapuolen sovellukset toimivat nyt saumattomasti yhteen Googlen toimistosovellusten kanssa, tuoden tarjolle hyödyllisiä lisäominaisuuksia.

  Uudessa blogikirjoituksessa Google kertoo tehneensä yhteistyötä useiden kolmannen osapuolen toimijoiden kanssa luodakseen Docsin ja Sheetsin ympärille lisätoimintoja tarjoavan verkon. Tarkoituksena on auttaa toimisto- ja bisneskansaa suorittamaan entistä enemmän tehtäviä suoraan puhelimella, mikäli tilanne sitä vaatii.

  Joukkoon mahtuu esimerkiksi DocuSign, jolla elektroniset allekirjoitukset voi laittaa alulle suoraan Googlen sovelluksista. Toisaalla AppSheet luo Sheets-tiedostojen pohjalta sovelluksen kaltaisia ja interaktiivisia kokonaisuuksia.

  Kaiken kaikkiaan tarjolla näyttää olevan yhdeksän lisätoimintoja tarjoavaa sovellusta. Yhteistyökumppanit on kerätty yhteen kokoelmaan Google Playssa. Lisäksi lisäsovelluksien pariin pääsee suoraan Docs- ja Sheets-sovelluksista erityisen add-on-valikon kautta.

  [​IMG]
  Allekirjoitukset suoraan Google Docsista.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju