Google Chrome päivittyy Androidilla – tarjolla lisävauhtia ja pari pikkumuutosta

Tila
Ei auki vastauksille.

Uutissyöte

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
28.6.2015
Viestit
22352
Reaktiopisteet
216
Google Chrome -selaimen versio 56 tulee nyt myös Androidille. Windowsille ja Macille tuorein Chrome-versio julkaistiin jo viime viikolla.

Chrome 56 sisältää parannuksia sivujen uudelleen lataamiseen. Muutosten myötä sivujen lataaminen uudelleen käy nyt jopa 28 prosenttia aiempaa vikkelämmin. Lisäksi sivujen piirtämistä on myös uudistettu ja grafiikkasuorittimen hyödyntämistä parannettu, ja lopputuloksena pitäisi olla sulavammin toimiva selaus.

Lisäksi Chrome 56:n myötä Google on alkanut varoittaa näkyvämmin turvattomista sivuista, jotka kysyvät luottokortti- tai salasanatietoja suojaamattoman yhteyden yli.

Toiminnalliset uudistukset Androidin Chrome 56:ssa ovat vaatimattomia. Se mahdollistaa sähköpostiosoitteiden, osoitteiden ja puhelinnumeroiden helpomman käyttämisen koskettamalla sekä pääsyn ladattuihin tiedostoihin sekä tallennettuihin verkkosivuihin uudelta välilehdeltä. Lisäksi uudelta välilehdeltä voi myös tallentaa artikkeliehdotuksia offline-tilaan pitämään niitä painettuna pidempään.

Google Chrome 56 on julkaistu päivityksenä Google Playssa. Kaikille käyttäjille jakelu tapahtuu tulevan viikon aikana.

Jatka lukemista...
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom