Mobiili.fi Google Cast -sovelluksen nimi muuttuu: siitäkin tulee Google Home

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 5/10/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2134
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Google Castista on tulossa Google Home.


  Aiemmin Googlen Chromecast-laitteiden hallintaan ja niillä suuremmilta ruuduilta tai kaiuttimista mobiililaitteiden kautta katsottavien tai kuunneltavien sisältöjen etsimiseen suunnattu Google Cast -sovellus on muuttumassa – ja saamassa uuden nimen.

  Ennakkohuhujen mukaisesti Google Castista on tulossa jatkossa Google Home.

  Tulevasta nimenmuutoksesta kerrotaan näyttävästi itse sovelluksessa, minkä ensimmäisenä huomasi The Next Web -julkaisu. Nimen kerrotaan muuttuvan tulevina viikkoina. Itse asiassa Google Castina sovellusta ei edes ehditty kovin kauaa tuntea, sillä edellisen kerran uuden nimen se sai vasta keväällä nimen muututtua Chromecastista nykyiseksi Google Castiksi.

  Nimenmuutos kytkeytyy tietenkin Googlen eilen tarkemmin esittelemään sen uuteen Google Home -älykaiuttimeen, jonka kanssa myös Chromecastit toimivat yhdessä ja jota voidaan myös jatkossa hallita uudistuvan sovelluksen kautta.

  Google Home sisältää kysymyksiin ja komentoihin vastaavan puhuvan ääniapurin, jolla voi myös ohjata kodin muita älylaitteita. Lisäksi se tukee Chromecast-toiston ohjausta puhumalla.

  Google julkisti eilen myös uuden aiempaa tarkemman ja paremman kuvan tarjoavan Chromecast Ultran.

  Vielä hetken aikaa Google Cast -nimellä tunnettu sovellus on saatavilla sekä Androidille Google Playsta että Applen iOS:lle App Storesta.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju