1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä, annat suostumuksesi evästeiden käytöllemme. Lue lisää.

Mobiili.fi Google aloittaa säännölliset Android-päivitykset – ”parannuksia ja kiillotusta”

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 22/8/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  559
  Tykkäykset:
  0
  [​IMG]

  Samassa yhteydessä kun Google kertoi aloittavansa uuden Android 7.0 Nougatin jakelun Nexus-laitteille, se kertoi myös uudistavansa tapaa tuoda päivityksiä Androidille. Tietoturvapäivityksiä julkaistaan jo nyt säännöllisesti, mutta myös muita päivityksiä on jatkossa tarkoitus tuoda aiempaa säännöllisemmin.

  Niin sanotut .x-päivitykset (esimerkiksi 6.0:sta 6.0.1:een) ovat Androidille ilmestyneet varsin epämääräisellä tahdilla, mutta jatkossa näitä päivityksiä voitaneen odottaa joka vuosineljänneksellä. Tiedossa ei ole, tuovatko päivitykset uusia versionumeroita Androidille, mutta ainakin uusia ominaisuuksia voitaneen näiden päivitysten mukana odottaa saapuviksi. Ensimmäinen päivitys Googlella on jo työn alla ja sen on määrä tuoda ”parannuksia ja kiillotusta” Android Nougatille. Sen esiversio laitetaan jakoon kehittäjille syksyn aikana.

  Sen lisäksi, että Androidin tulevia muutoksia esitellään ja testataan sovelluskehittäjille jaettavissa esiversioissa, tulee Google luultavasti myös jatkamaan keväällä aloittamaansa julkista beta-testausohjelmaa, jonka myötä halukkaat pääsevät yhteensopivilla laitteilla testaamaan käyttöjärjestelmän uusimpia ominaisuuksia.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju