GoMobile suomalaisomistukseen

Keskustelu osiossa 'Operaattorit', aloittaja zero4ty, 2/2/06.

 1. zero4ty

  0   0   0

  Liittynyt:
  7/1/05
  Viestit:
  105
  Tykkäykset:
  0
  SPINBOX OY/GOMOBILE SUOMALAISOMISTUKSEEN

  Suomen suurin virtuaalioperaattori Spinbox Oy on siirtynyt 31 Tammikuuta 100% suomalaisomistukseen. Ruotsalainen pääomasijoittaja ja yrityksen entinen pääomistaja on myynyt osuutensa yrityksen toimivalle johdolle. Yrityksen entinen toimitusjohtaja Harri Johannesdahl luopuu samalla osakkuudestaan yhtiössä. Yhtiö tulee myös luopumaan Spinbox nimestä. Uusi nimi julkistetaan myöhemmin.

  Spinbox Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi ja suurimmaksi omistajaksi nousee yrityksen markkinointijohtaja Max Söderström. ”Raju hintasota vuonna 2005 söi alan yhtiöiden kannattavuutta ja tämä yleinen trendi osui myös Spinboxiin, mutta vuosi 2006 näyttää jo huomattavasti valoisammalta. Pelkästään tammikuussa liittymämäärämme on kasvanut yli 30 % ” toteaa Söderström ja jatkaa: ”Markkinan jakautuminen 3 suuren operaattorin kentäksi ja hintakilpailun hiipuminen luo Spinboxin kaltaiselle pienelle ja differoidulle virtuaalioperaattorille erinomaiset puitteet kasvaa kannattavasti.”

  Spinbox Oy on, Saunalahden siirryttyä Elisan omistukseen, Suomen suurin virtuaalioperaattori nykyisellä noin 80.000:lla aktiivisella liittymäasiakkuudellaan. Valtaosa liittymistä on GoMobile -prepaid liittymiä. Vuoden 2005 lopussa lanseerattu GoMobile 69 -postpaid liittymä on myös kasvanut tasaisesti.

  Lähde: http://www.gomobile.fi/tiedotteet.html
   

Jaa tämä viestiketju