GoMobile - Go Mobile - Hinnat & Palvelut & Kokemukset

Keskustelu osiossa 'Operaattorit', aloittaja gogo, 24/4/07.

 1. gogo

  0   0   0

  Liittynyt:
  23/4/07
  Viestit:
  62
  Tykkäykset:
  0
  Kaveri sai tossa just 400 euron laskun GoMobilelta... Vaikka oli tilannut liittymän ilman puhelinta ja vaikka puhelinkin olisi tilattu sen maksuaika olisi ollut vuosi.

  Mitähän noi oikein sekoilee? Pitää vielä pyytää faksilla kopiot papereista.

  Taitaa muuten kyllä liittymä hinnoiltaan edullisin. Kapitalistina tietysti pitää tukea hintakehitystä jos muuten hommat pelaa. Muuten hinnat jämähtää pattitilanteeseen ja kilpailu tyrehtyy.

  http://www.go.fi/

  Toisaalta jostain kertoo myös se, että www.go.fi sivun puhelimen lisätiedot linkki ei toimi. Ilmeisesti ylläpito ei sittenkään ole ajantasalla. Samoin hinta-laskuri löytyy vain go-babe liittymän tietojen alta, eikä go-dudesta. Ilmeisesti on sitten päätelty että naiset on niin tyhmiä ettei ne osaa itsenäisesti laskea. Miehiä tällainen typeryys ei onneksi vaivaa.

  Käsitin myös että liittymien avaamisessa on ollut epäselvyyksiä. Tuntuu kummalta kun perusrutiinit ei toimi. Tosin kyllä tuohon on kapsahtanut isommatkin toimijat kun vähän historiaa muistellaan.

  Tein pienen hintavertailun ja ei kyllä taida löytyä kilpailijaa tällä hintatasolle. Go Mobilen pre-paid liittymiin olen ollut erinomaisen tyytyväinen. Ei mitään ongelmia.
   
 2. aimo Vieras

  0   0   0

  Kannattaa huomioida, että Go laskuttaa minuutin jaksoissa mikä nostaa huomattavasti lyhyiden puheluiden todellista hintaa. Esimerkiksi 1,5 minuutin puhelu maksaa 11,8 snt (Saunalahdella, DNA:lla ja Tele Finlandilla n. 10,4 snt). Jos puhut paljon muutaman minuutin pituisia puheluita, niin varsin kalliiksi tuo Go muodostuu. Tietysti jos osaat lopettaa puhelusi aina 59 sekunnin kohdalla, niin edullinenhan se silloin on.
   
 3. irritus

  irritus Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  16/1/05
  Viestit:
  1819
  Tykkäykset:
  317
  Puhelinmalli:
  Nokia 6630, 700, N-Gage, Siemens M35
  Minunkin Go-asiakkuus tuntui olevan sähläystä alusta loppuun.

  Marraskuussa 2005 sieltä ei näkynyt eikä kuulunut sim-korttia, eikä asiakaspalvelu osannut koskaan osannut kertoa milloin sim-kortti on lähetetty. Loppujen lopuksi se tuli numeronsiirtopäivän postissa - eli puoli päivää sai tulla toimeen muilla liittymillä.

  Heti toisella laskulla alkoi paljastua hinnastoon perustumattomia veloituksia. Vastaajaan siirtyneistä puheluista, jotka ovat lähes kaikilla operaattoreilla maksuttomia, veloitettiin puhelumaksu. Tätä ei ole mainittu hinnastossa. Puhumattakaan siitä että liittymää tilatessani otin www-lomakkeelta nimenomaisesti otin pois rastin vastaaja. Myös ulkomaanpuheluista Go veloitteli omiaan. Reklamoinnin jälkeen tämä lasku oikaistiin.

  Myöhemmin paljastui että mms-viesteistä laskutetaan enemmän kuin mitä hinnastossa on ilmoitettu.

  1.10.2006 Go nosti puheluhintoja, mutta ei tiedottanut siitä asiakkaille. Maininta minuuttiveloituksesta puuttuu vielä tänäkin päivänä www-sivujen hinnastosta!

  Joulukuussa 2006 tekemäni laskureklamaation käsittely kesti toista kuukautta. Tällä välin sain aiheettoman maksumuistutuksen ja myöhemmin myös aiheettoman perintäkirjeen perintätoimistosta.

  Helmikuun 2007 puolivälissä soitin Go:n asiakaspalveluun tarkistaakseni tilanteen. Joulu- ja tammikuussa jättämäni reklamaatiot oli sentään jo käsitelty, mutta joulukuussa tekemääni liittymän irtisanomista ei vielä oltu toteutettu! Sillä kertaa Go kuitenkin laittoi hihat heilumaan ja liittymä vihdoin ja viimein sulkeutui reaaliajassa puhelun aikana.

  Summa summarum, laskut kyllä loppujen lopuksi saatiin aina oikaistua, mutta ylimääräisen työn ja säätämisen takia en voi suositella Go:n laskuliittymiä kenellekään.
   
 4. gogo

  0   0   0

  Liittynyt:
  23/4/07
  Viestit:
  62
  Tykkäykset:
  0
  Eipä hyvältä kuulosta. Vaikka hintoihin perustuen (olettaen sekuntiveloitus, koska minuuteista ei ole mainittu) olisi oikeasti hyvän hintainen liittymä. Mutta kyllä nuo kaikki harmit selättää moninkertaisesti hinnat.

  Toisaalta jos nyt vertaa juuri lanseerattuun Soneran hinnastoon, niin säästöä tulee reilusti 33%.

  Sähläämisestä aiheutiville kuluille kun laskee tuntihinnan, niin kylläpä tulee nopeasti todella kalliiksi.

  Pre-paidin liittymän kanssa ei tosin ollut mitään ongelmia. Mutta se nyt onkin aika yksinkertaista se käyttö. Kortti sisään, soitellaan kunnes saldo loppuu ja se on siinä. Lataus rekisteröinnistä (20e) toimi kyllä moitteettomasti sekin.

  Huonoksi puoleksi pitää laskea että käyttää DNA:n verkkoa. Mutta näin DNA:n asiakkaana PK-seudulla voin todeta, että ongelmia on ollut mutta ei onneksi kohtuuttomasti. Verkkovarattu tilanne tuntuu iskevän päälle melkolailla pahasti jos alueen tukiasemista joku pimenee. Tiedä sitten millaista kuraa noi tukiasemat on kun niitä tuntuu olevan silloin tällöin pimeänä. Sekä koti että työpaikan puolessa molemmissa on ollut havaittavissa samaa ongelmaa. Ongelma ei tietenkään kestä kuin päivän pari, mutta jos se johtaa verkon ylikuormitustilaan se on ikävää.

  Mainittakoon tuosta vastaajaan liittyvästä asiasta myös se, että tämän ystävänkin liittymätilauksen teimme yhdessä netissä. Ja tiedän varsin hyvin, että puhlinta EI tilattu pakettiin. Tuollainen "sikailu" asiakkaille on aika varma tapa niittää rutosti huonoa mainetta. Varsinkin jos sitten on virheitä, niin ne voisi koittaa hoitaa hyvään sävyyn ja mahdollisimman kivuttomasti asiakkaan kannalta, eikä uhkailemalla että perintätoimisto ottaa teihin kohta yhteyttä jos laskuja ei makseta heti, täällä on teidän henkilötunnus tilauksessa.
   
 5. gogo

  0   0   0

  Liittynyt:
  23/4/07
  Viestit:
  62
  Tykkäykset:
  0
  GoMobilen "paketti" laskuri

  [​IMG]

  Tuo pakettilaskuri on kyllä siinä mielessä kätevä, että sillä voi helposti verrata toisten operaattoreiden paketteihin hintoja. Vaikka itse laskutus ei perustukkaan pakettiin GoMobilella vaan todelliseen käyttöön joka on mielestäni hyvä lähtökohta kuluttajaliittymissä.
   
 6. juppe_t Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  13/12/04
  Viestit:
  148
  Tykkäykset:
  0
  Uusi elämäntapa liittymä on syntymässä!

  Go laskutusliittymät muuttuvat HIMMEE liittymiksi.
  Hinnat yms samana, lisää infoa kesän aikana

  mielenkiinnolla odotamme mitä GO tällä kertaa keksii
   
 7. irritus

  irritus Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  16/1/05
  Viestit:
  1819
  Tykkäykset:
  317
  Puhelinmalli:
  Nokia 6630, 700, N-Gage, Siemens M35
  Lisäksi omistajakin on vaihtunut. Nyt mm. sopimusehdoissa ei enää lue Go Communications Oy Ltd vaan AinaCom Oy.
   
 8. Sammy81

  Sammy81

  0   0   0

  Liittynyt:
  20/8/03
  Viestit:
  293
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  Nokia 5800 & Sonera
  Hämeenlinnan paikallinen puhelinyhtiö on ostanut GoMobilen Prepaid asiakaskannan kasvattaakseen asiakasmääriänsä.

  http://www.ainagroup.fi/service/gpublisher/images/image_820.pdf

  Himmee-liittymät jatkuvat normaalisti Go Communicationsilla.
   
 9. sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/6/02
  Viestit:
  42687
  Tykkäykset:
  363
  Ehdin jo innostua, että Ainaan siirtynyt touhu, mutta ei ehkä kannatta innostua sittenkään.
   
 10. irritus

  irritus Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  16/1/05
  Viestit:
  1819
  Tykkäykset:
  317
  Puhelinmalli:
  Nokia 6630, 700, N-Gage, Siemens M35
  Himmeesti Suomen pienin operaattori, kun asiakasmäärä pudonnee kaupan jälkeen alle puoleen?
   
 11. lemon Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  1477
  Tykkäykset:
  0
  Mielenkiintoinen ote tiedotteesta.
  Siis Saunalahti ei ole enään virtuaalioperaattori? Vai onko Saunalahdella alle 50 000 liittymää?

  Ainakaan minulle ei ole vielä toimitettu uutta Elisan korttia Saunalahden oston jälkeen, joten puhelin on edelleen virtuaaliverkossa kiinni. No ainakin näin luulen.
   
 12. plehti Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  13/4/03
  Viestit:
  2078
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  Saunalahti
  Ainacomilla on yli dekadin matka suurimmaksi MVNO:ksi Suomessa:)
   
 13. Mini

  0   0   0

  Liittynyt:
  24/9/02
  Viestit:
  85
  Tykkäykset:
  0
  naurattaa aina kun plehti kommentoi...on siinäkin johtaja :) tai mikä lie on...
   
 14. tonttu

  tonttu Supermoderaattori

  Palaute - 100%
  3   0   0

  Liittynyt:
  2/4/04
  Viestit:
  16609
  Tykkäykset:
  4844
  Puhelinmalli:
  Apple iPhone 8+ ja Apple iPhone 7
  No voittaa ainakin 100-0 sinun kommenttisi.
   
 15. gogo

  0   0   0

  Liittynyt:
  23/4/07
  Viestit:
  62
  Tykkäykset:
  0
  Eipä noilla kaupoilla tunnu olevan väliä.

  Perusjutut on niin pielessä ettei mikään toimi. Liittymä on tilattu jo 3 kk sitten, eikä simmiä ja siirtoa ole tapahtunut vieläkään. Lisäksi halusivat laskuttaa puhelimesta jota ei ollut tilattu. Häskiä toimintaa sano. ;( Sekä vielä toi minuutin jaksoissa laskuttaminen ja sitten mainostetaan sika halpoja sekuntihintoja.

  Voisin sanoa että poliittisesti hieman epäkorrektia. Mutta eikös kaikki poliitikot ja business-ihmiset olekkin tässä kategoriassa? ;)
   
 16. espenleka

  espenleka Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  10/12/04
  Viestit:
  3304
  Tykkäykset:
  0
  Mukaanlukien vielä sekin seikka, että tuossa Go-prepaidissa minuuttihinta on ainoastaan dna:n verkossa oleviin liittymiin 5,9 c/min, muihin liittymiin 12 c/min.
   
 17. gogo

  0   0   0

  Liittynyt:
  23/4/07
  Viestit:
  62
  Tykkäykset:
  0
  Näköjään Hinnasto sivulle on nyt tullut nuo tiedot. Tässä ketjussa näkyy screenshotti jonka otin aikaisemmin jossa ei ollut mitään tietoa tuosta "muista operaattoreista".

  Näköjään myös www.himmee.fi sivustosta on nyt maininta. Mutta siitäkään ei ole mitään selkeää tietoa. Edut sälyvät entisellään? Aha. Kun tuosta liittymästä oli myös alunperin niin vähän informaatiota netissä. Paljonkohan noita käyttäjiä on.
   
 18. Slotte

  0   0   0

  Liittynyt:
  29/7/02
  Viestit:
  257
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  UVTC.com; Laadukkaimmat 900 MHz matkaverkot Suomes Ruotsis &Norjas; puolisol dna 5½ vuoden asiakkuus
 19. gogo

  0   0   0

  Liittynyt:
  23/4/07
  Viestit:
  62
  Tykkäykset:
  0
  Pakko olla samaa mieltä. Missään ei oo mitään tietoa. Vain vähän hehkutusta,
  kaikki fakta puuttuu.
   
 20. vonkaus Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  5   0   0

  Liittynyt:
  21/6/02
  Viestit:
  194
  Tykkäykset:
  1
  Tänään sain prepaid-simmin kirjekuoressa ja mukana 4,90 euron pankkisiirto. Tilauksesta on aikaa alle viikko.

  Kortilla on nyt 5,00 eurolla puhetta/tekstausta.

  Rekisteröimällä liittymän, saan 20,00 euroa lisää puhetta/tekstausta.

  Ja lisäetuna, joka kuukausi kun lataat lisää puheaikaa verkkopankin tai Ottomaatin kautta (en tiedä onko minimiä) saat seuraavalle kuulle 5 euroa ilmaista puheaikaa...

  Ja tämän päälle vielä netistä omilta Go-sivuiltasi voit lähettää ilmaiseksi tekstiviestejä, joihin tulee lähetystnumeroksi oma GoMobile-numerosi.

  Ei hassumpi tarjous, kun viimeaikoina operaattorit ovat vain kilpaa nostaneet hintoja... tässähän ei tarvitse enää "oikeaa" liittymää ollenkaan.

  Kortilla jäljellä olevan saldon voi tarkistaa (ilmaiseksi)painamalla tiettyä yhdistelmää näppäimillä, ja saldo tulee ruudulle.

  http://go.fi/
   

Jaa tämä viestiketju