1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä, annat suostumuksesi evästeiden käytöllemme. Lue lisää.

Gigantin Hintatakuu?

Keskustelu osiossa 'Asian vierestä', aloittaja Slipknot84, 23/12/07.

 1. Slipknot84 Bannattu tunnus

  Liittynyt:
  5/12/07
  Viestit:
  79
  Tykkäykset:
  0
  Luin tuolta että gigantissa on jonkunlainen hintatakuu? Miten tämä käytännössä toimii? Itse ostamassa litteää näyttöä, niin voisiko tätä jotenkin hyödyntää?

  Eli siis hinta jossakin halvempi kun gigantissa, niin...?
   
 2. Crossfade

  Crossfade Aktiivinen jäsen

  Liittynyt:
  2/12/02
  Viestit:
  2011
  Tykkäykset:
  0
  En tiedä mutta Verkkokaupalla oli hyvä radiomainos, "se nyt vaan on... verkkokauppa.com" :D Mainoksessa vertailtiin Gigantin ja Verkkokaupan hintoja.
   
 3. juppelis Aktiivinen jäsen

  Liittynyt:
  5/9/02
  Viestit:
  5462
  Tykkäykset:
  9
  Mallin täytyy ainakin olla täysin sama, en ole ihan varma pitikö kyseessä olla kivijalkakauppa vai riittikö, että se toimi netissä.
   
 4. SV-3310 Aktiivinen jäsen

  Liittynyt:
  3/7/03
  Viestit:
  2317
  Tykkäykset:
  19
  Tuossa on paljon vaihtelua, ostaessa joskus eivät suostu antamaan kuin samaan hintaan, joskus tulee myös extra. Olen kuullut että on kelvannut jopa Pixmanian hinta, mutta välillä on vaadittu että liikkeen täytyy olla kivijalka samalla paikkakunnalla.
   
 5. Xenonit Tunnettu jäsen

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  10014
  Tykkäykset:
  140
  Puhelinmalli:
  1520 &Totaalisen Saunalahti.
  Eikö Gigantin mallimerkinnät ole omaa kastia?
  Jokaisen tuotteen mallinumero on jotenkin muista poikkeava?
  Täten hyvitystä ei tarvitse maksaa koska kyseessä ei ole sama laite..

  Se nyt vaan on tyhmää ostaa mitään Gigantista kun muualtakin saa..
   
 6. Ammattilainen Aktiivinen jäsen

  Liittynyt:
  20/6/02
  Viestit:
  4933
  Tykkäykset:
  19
  Näin on. Olen monesti vertaillut tuotteita ja useimmiten on äkkiä katsoen samassa laitteessa ollutkin sitten yksi kirjain mallinimessä erilainen.
   
 7. JPW™ Vieras

  OT/
  Varmaan eka kerta kun näen Soveliaan tällä osiolla..=) hehe..

  OT/
   
 8. juppelis Aktiivinen jäsen

  Liittynyt:
  5/9/02
  Viestit:
  5462
  Tykkäykset:
  9
  Tästä nyt on aikaa, mutta veli kävi sieltä ostamassa puhelimen ja tulosti netistä jonkun mainoksen, jossa ko. puhelinta myytiin vähän halvemmalla ja Gigantissa sitten myivät sen siihen samaan hintaan.
   
 9. ajs Tunnettu jäsen

  Liittynyt:
  12/1/07
  Viestit:
  1919
  Tykkäykset:
  195
  Kesällä olin uusimassa digikameraa ja kun malli oli selvillä, kävin vielä Gigantissakin katselemassa. Kun sitten myymälävastaava tjsp tuli paikalle itseään tyrkyttämään, kysyin ko. mallin saatavuuta ja hintaa. Heitti hinnan ja kun totesin sen olevan 100 euroa kalliimpi kuin muualla, alkoi tenttaaminen että missä. Kun kerroin että se oli verkkokauppa.comissa, naureskeli että hintatakuu ei koske nettikauppoja. Sanoin sitten että se hinta oli Pirkkalan myymälän hinta, alkoi selittely että juuri tässä mallissa ei ole hintatakuuta.. Luulenpa että jos olisin kysynyt hintatakuuta ensin ja sitten vasta kertonut halvemman hinnan, olisi se siinä mallissa ollut ainakin siihen asti kun pitäisi hyvittää..

  Se nyt vaan on tyhmää kuvitella että Gigantti olisi sen kummempi kodinkonemyymälä/ketju kuin muutkaan..
   
 10. tonttu

  tonttu Supermoderaattori

  Liittynyt:
  2/4/04
  Viestit:
  15213
  Tykkäykset:
  3507
  Puhelinmalli:
  iPhone 6S
  Eipä ole pitkään aikaan enää hintatakuu kattanut matkapuhelimia.
   
 11. SV-3310 Aktiivinen jäsen

  Liittynyt:
  3/7/03
  Viestit:
  2317
  Tykkäykset:
  19
  Kuten kirjoitin tänään, itse olen saanut erotuksen + 25% puhelimesta, syksyllä 2006. Tosin se halvempi hinta oli pari viikkoa kaupanteon jälkeen samassa liikkeessä josta ostin.

  Juu, kauppoja tehdessä joskus antavat lisäalennuksen, joskus samaan hintaan, hintatakuusta puhuvat kuitenkin. Vaihteleva käytäntö sopii firman toimintatapoihin muutenkin.
   
 12. -MAH-

  -MAH-

  Liittynyt:
  1/12/05
  Viestit:
  573
  Tykkäykset:
  0
 13. SV-3310 Aktiivinen jäsen

  Liittynyt:
  3/7/03
  Viestit:
  2317
  Tykkäykset:
  19
  Kyllä, kassasta rahat käteen jotka kuittasin allekirjoituksella.
   
 14. Basu

  Liittynyt:
  14/6/03
  Viestit:
  569
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  A5 (2016)
  Ei ainakaan viikonloppuna tulleessa Gigantin mainoksessa näkynyt hintatakuuta. Tosin eihän niihin mainoksiin kaikkea saada laitettua...
   
 15. ajs Tunnettu jäsen

  Liittynyt:
  12/1/07
  Viestit:
  1919
  Tykkäykset:
  195
  Muistaakseni se taannoinen uhkasakko oli juuri sen hintatakuun mainostamisen kieltämiseksi. Saavat toki tarjota sitä ja mainita myymälässä, mutta tuotteita ei saa mainostaa sen avulla yleisesti..
   
 16. pezku^

  pezku^

  Liittynyt:
  26/12/07
  Viestit:
  107
  Tykkäykset:
  1
  Hintatakuusta itsestään vielä vähän. Päätimme ostaa 32" melko laadukkaan taulutelevision. Menimme Jyväskylässä Giganttiin ensimmäisenä, ja Samsung LE32R86BCX/FID -televisio maksoi 1149e. Myyjä kertoi hintatakuusta, ja kysyessäni kertoi vielä, että toteuttavat asiaa kiertelemällä kerran viikossa seudun liikkeet läpi ja myymällä vähän edullisemmin oman tuotteensa. Televisiosta ei saanut senttiäkään alennusta tinkimälläkään.
  Sen jälkeen suuntasimme parin sadan metrin päähän Mustaan Pörssiin. Saman television listahinta oli 1199e. Myyjän tullessa paikalle hän laski pyytämättä siitä meille tarjouksen ja saimme sen 1070e:lla. Ostimme television Mustasta Pörssistä ja olemme olleet siihen tyytyväisiä.

  Pointtina oli siis se, että myyntihinta kannattaa aina kysyä. Virallisten tarjousten perusteella emme olisi ostaneet telkkaria Mustasta Pörssistä, mutta totuus olikin toinen.
   
 17. escobar

  escobar Aktiivinen jäsen

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  2310
  Tykkäykset:
  0
  Tää on vähän offtopic, pahoittelen. Miten on Gigantissa, onko hintalapussa valmiina jo se "viimeinen hinta" vai pystyykö yhtään tinkaamaan?
   
 18. jukra Aktiivinen jäsen

  Liittynyt:
  20/6/02
  Viestit:
  3066
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  Z5
  Myyjästä riippuen pystyy tinkaamaan, mutta tämä riippuu todella paljon myyjästä.
  Useinmiten sanovat vain että nämä hinnat ovat niitä valmiita kun kyselee "tiukkaa".. Imuria oltiin ostamassa ja kaksi-kolme euroa halvempi oli prismassa kuin gigantissa, yritin tähän vetoamalla tingata hiukan mutta ei lähtenyt yhtään, edes pölypusseista joita piti myös ostaa(mitä nuokin kaupalle voi maksaa, ei ainakaan sitä +10e mikä paketissa on?). Ostettiin siis gigantista se imuri kun ei millään noin pienen eron vuoksi viitsitty lähteä muualle.

  imo tinkimällä saa kyllä muualta edullisemmin(yleensä sitä halvemmalla mitä pienempi kauppa on) kuin gigantista, noihin listahintoihin on vähän vaikea ottaa kantaa kun gigantilla on näitä spesiaali malleja joten suora mallivertailu on vaikeaa.
   
 19. Sonic Aktiivinen jäsen

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  2119
  Tykkäykset:
  1
  Pölypusseissa on katetta noin 40 prosenttia. Lisätarvikkeistahan se myynti tehdään, hölmöähän olisi antaa juuri niitä kaupanpäällisiksi.
   
 20. veikko

  veikko VIPpi

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  13010
  Tykkäykset:
  2781
  Puhelinmalli:
  iPhone 6+
  Viimeksi kun imuri ostettiin saatiin tusina pölypusseja kaupan päälle, vaikka oltiin tingattu jo imuristakin aikamoinen summa. Toisaalta kyse on kaupasta, jossa ollaan vakioasiakkaita ja on vuosien varrella melkoinen rahakasa sinne kannettu.

  Selvennys: kyse ei siis todellakaan ole Gigantista...
   

Jaa tämä viestiketju