1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä, annat suostumuksesi evästeiden käytöllemme. Lue lisää.

Geocache Navigator (by Trimble)

Keskustelu osiossa 'Microsoft ja Nokia', aloittaja Hearsay, 8/6/08.

 1. Hearsay

  Liittynyt:
  21/5/07
  Viestit:
  34
  Tykkäykset:
  0
  Nokia ja Trimble ovat tehneet pari vuotta sitten yhteistyösopimuksen. Se on varmaan osittain syynä siihen, että Trimble tarjoaa Geokätkönavigaattoriaan ilmaiseksi Nokia-puhelimiin.

  Ohjelma tekee geokätköjen etsimisestä ehkä jopa liian helppoa. Vaikein osuus lieneekin puhelimensa linkitys omaan käyttäjätunnukseen Geocaching.comissa.

  Ohjelman pitäisi toimia kaikissa Nokia-puhelimissa, joissa on sisäinen tai ulkoinen gps. Itse käytän ohjelmaa N95:lla menestyksekkäästi.
   
 2. Hearsay

  Liittynyt:
  21/5/07
  Viestit:
  34
  Tykkäykset:
  0
  Trimble tuntuu osaavan gps-paikannuksen: signaali löytyy huomattavasti nopeammin kuin muilla käyttämilläni gps-ohjelmilla (Nokia Maps, Sport Tracker, EasyGo).
  Pitkälle toistakymmentä kätköä on tullut jo haettua ja kaikki ovat löytyneet.

  On tullut myös testattua sellainen "moniajo", että kaksi eri ohjelmaa voi käyttää gps-signaalia samaan aikaan. Koska Geocache Navigatorissa ei valitettavasti topokartat toimi (street maps toimii), olen pitänyt maastossa liikkuessani EasyGon peruskarttaa auki samanaikaisesti. Sport Trackeria en ole testannut, mutta todennäköisesti toimii sekin.
   
 3. sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

  Liittynyt:
  21/6/02
  Viestit:
  42687
  Tykkäykset:
  363
  Jos (kun) käytät sisäistä paikkatietopalvelua voi usemapi sovellus käyttää GPSää, jos käytetään suoraan BT yhteydellä ulkoista GPSää, varaa käytettävä sovellus sen, jolloin muut eivät siihen pääse. Ulkoista GPSää voi toki käyttää alustan paikkatietopalvelun kautta jolloin sitäkin voi käyttää useampi sovellus yhtäaikaa.
   
 4. poolo58

  Liittynyt:
  6/9/03
  Viestit:
  7
  Tykkäykset:
  0
  Kuinka linkitys tehdään omaan käyttäjätunnukseen.
   
 5. Hearsay

  Liittynyt:
  21/5/07
  Viestit:
  34
  Tykkäykset:
  0
  Ohjeet löytyvät täältä. Jos on tarpeen, voin niitä suomentaakin.
   
 6. yutaki

  Liittynyt:
  13/5/07
  Viestit:
  7
  Tykkäykset:
  0
  N73?

  Toimiiko tämä N73:lla (LD-3W:n kera)? Lataussivu osaa vain kertoa että puhelin ei ole testattu ja että latauslinkkiä ei ole antaa. Vaatiiko tämä kuitenkin jonkun Feature Packin, joka on vain noissa uudemmissa S60-luureissa?
   
 7. poolo58

  Liittynyt:
  6/9/03
  Viestit:
  7
  Tykkäykset:
  0
  Olen pikaisesti testannu ja toimii n73 puhelimessa.
   

Jaa tämä viestiketju