MobiiliBlogi Gear S2 -älykellosta 3G-versio uudella eSIM-tekniikalla

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 20/2/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2103
  Tykkäykset:
  4
  Korealainen Samsung tuo markkinoille pyöreällä näytöllä varustetusta Gear S2 classic -älykellostaan uuden version, joka tukee 3G-yhteyksiä. Tässä ei sinänsä ole mitään ihmeellistä, sillä markkinoilla on jo nähty älykelloja SIM-korttipaikoilla. SIM-kortti mahdollistaa kellon itsenäisen toiminnan.

  Samsungin ratkaisu eroaa kilpailijoista siinä, että se hyödyntää GSMA-järjestön uutta Consumer Remote SIM Provisioning (RSP) -arkkitehtuuria. Uudessa kelloversiossa käytetään niin sanottua eSIM-teknologiaa, joka tarkoittaa kaikessa yksinkertaisuudessaan sitä, että laitetta on mahdollista käyttää ilman fyysistä SIM-korttia.


  Samsungin älykello on markkinoiden ensimmäinen laite, joka hyödyntää eSIM-tekniikkaa. Samsung kertoo tehneensä paljon yhteistyötä eri yhtiöiden ja operaattoreiden kanssa, kuten Orangen, Vodafonen ja TeliaSoneran sekä SIM-kortteja tuottavien Gemalton, Giesecke & Devrientin (G&D) ja Oberthur Technologien kanssa mahdollistaakseen standardin, jossa käyttäjä voi ladata operaattorin tiedot eSIM-laitteeseensa.

  Samsung Gear S2 classic 3G -kellossa on 1,2 tuuman Super AMOLED -kosketusnäyttö, jota ympäröi pyöritettävä reunus, jolla voidaan hallita näytön ohella Tizen-pohjaisen kellon käyttöliittymää. Muita ominaisuuksia ovat muun muassa WiFi, Bluetooth 4.1, NFC sekä sykemittari.

  Samsung ei vielä paljastanut, milloin Gear S2 classic 3G saapuu markkinoille. Suositushinta kuitenkin paljastettiin ja se on 499 euroa.

  Samsung, Samsung Gear S2 classicista eSIM-tekniikalla varustettu 3g-malli

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju