GB- viestit? (Siemens CF-62)

Keskustelu osiossa 'BenQ ja Siemens', aloittaja Simppari, 14/11/05.

 1. Simppari

  0   0   0

  Liittynyt:
  23/10/05
  Viestit:
  4
  Tykkäykset:
  0
  Siis mikä toi on tuo cb viesti?
   
 2. Puukala

  0   0   0

  Liittynyt:
  16/12/04
  Viestit:
  563
  Tykkäykset:
  0
  Edit. Luin huolimattomasti, eivät ne tarkoittakkaan vastaajaviestejä vaan nimenomaan noita Cell Broadcasting viestejä mistä tuossa alempana puhutaankin.
   
 3. tragos Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  31/1/05
  Viestit:
  77
  Tykkäykset:
  4
  Cell Broadcasting. Tuolla tekniikalla operaattorit voivat lähettää tekstiviestin tyylisen viestin kaikkiin saman tukiaseman piirissä oleviin puhelimiin, joissa on kytketty päälle jonkun tietyn kanavan (aiheen) vastaanotto. Ideana lähettää esimerkiksi viranomaistiedotteita tuota kautta.

  Tuota systeemiä ei ole taidettu pahemmin missään käyttää. Tallinnassa ainakin jonkun operaattorin tukiasemat lähettävät nimensä kanavalla 50. Tuo taisi olla sama kanava, jonka tiedot sai Nokioissa suoraan näytölle jollain "Solun tiedot"-valinnalla ja jota Sonerakin käytti DUO-tekstin lähetykseen GSM1800-verkossa. Korjatkaa, jos olen väärässä.

  Tuon päällä pitäminen kuluttaa akkua, joten kannattaa ottaa se pois päältä viestiasetuksista.
   
 4. ilppo

  0   0   0

  Liittynyt:
  22/8/03
  Viestit:
  30
  Tykkäykset:
  0
  flash-viestit tulee mun vielestä sinne siemenssin CB-viesteihin. Esim. kun kirjautuu Soneran nettipalveluihin, sinne tulee viesti tyyliin "Tunnuksillasi on kirjauduttu...", ja sama viesti rullaa näytöllä siinä kellonajan ja päivämäärän päällä. Sama juttu on ainakin myös M55:ssä.
   

Jaa tämä viestiketju