Garmin XT

Keskustelu osiossa 'GPS-paikannus', aloittaja Xictus, 30/12/09.

 1. Xictus

  0   0   0

  Liittynyt:
  28/12/09
  Viestit:
  3
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  N95
  Hei taas! Tuli tänään taas ajaltua isän kanssa ja testasin Garmina jälleen :p Onko se normaalia, että sateliitin löytäminen kestää 5-10min? Käytän sisäistä GPS. Ennen löyty sateliitit 5-10s, mutta uudelleen asennuksessa tapahtui jotain :/ Minulla oli vahingossa garmin XT päällä ja kartta-asennuksen lopussa tuli virheilmoitus jostain karttajonosta. Vaikuttaako se asiaan? Ajattelin myös ostaa pohjois amerikan kartan. Onnistuuko samalle muistikortille asentamaan EU:n ja pohjois-amerikan kartat? Haluaisin, että sen voisi valikosta vaihtaa USA:n karttaan kun on paikan päällä kuten tom tomissa. Jos tämä on mahdollista, niin kertokaa miten. Kiitos jo etukäteen! :)
   
 2. Capo Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  1   0   0

  Liittynyt:
  12/8/02
  Viestit:
  2331
  Tykkäykset:
  90
  Puhelinmalli:
  Sony Xperia Z5 Compact black
  Garmin mobile XT

  Onhan A-GPS käytössä?
  Karttoja voi tietääkseni olla niin monta kuin vain kortille mahtuu, asetuksista voi sitten säätää mitä karttapakettia käytetään, jossei halua niitä samaan aikaan käyttöön.
   
 3. Xictus

  0   0   0

  Liittynyt:
  28/12/09
  Viestit:
  3
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  N95
  Kerran kun asensin USA:n kartat kortille, niin se pyyhki euroopan kartat? Tietääkseni tässä tilanteessa pitää tehdä eri kansiot kortille vai? Eikö A-gps ole maksullinen? Kun lähden USA:an ensi vuonna, niin toivoisin että sisäinen gps toimisi täydellisesti. Tänään kokeilin kodin ikkunassa A-GPS:ää ja ei saanut yhteyttä. Taidan tehdä uudelleen asennuksen ;/
   
 4. Capo Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  1   0   0

  Liittynyt:
  12/8/02
  Viestit:
  2331
  Tykkäykset:
  90
  Puhelinmalli:
  Sony Xperia Z5 Compact black
  Toki se korvaa kartan, jos tiedostot ovat samannimisiä...

  A-GPS on maksullinen, datasiirron muodossa.. ts. riippuen operaattorista ja minimiveloituksesta. Noin 5 kt ladataan kun tuo fixi saadaan. Paha sanoa, kun en ole käynyt rapakon takana, että kannattaisiko ottaa paikallinen liittymä... tai sitten vain odotella se 10min. Pitkällä automatkalla tuo ei varmaan paina, mutta jos jalankulkua keskusta-alueella miettii, niin voipi kestää aika kauan tuo satelliittien löytyminen ja siinä ajassa kävellä aika paljon harhaan. Paperikartat on edelleen kova sana.
   

Jaa tämä viestiketju