1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä, annat suostumuksesi evästeiden käytöllemme. Lue lisää.
 2. Nokia 8 on julkaistu

Mobiili.fi Garmin julkisti uuden premium-älykellonsa GPS:llä ja sykemittarilla – hintaa reilusti yli...

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 25/8/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  569
  Tykkäykset:
  3
  [​IMG]
  Garmin Fenix Chronosin eri materiaali/mallivaihtoehdot.


  Garmin on julkistanut uuden Garmin Fenix Chronos -älykellonsa, jossa on pyöreä näyttö sekä vahvasti perinteistä miesten rannekelloa muistuttava tyyli.

  Fenix Chronosin pyöreän Chroma Display -näytön koko on 1,2 tuumaa. Näyttöä suojaa safiiripinta. Kello on sertifioitu vedenkestäväksi 10ATM eli 100 metriin asti.

  Garminin uutuuskello tulee saataville titaanisena, teräksisenä sekä lisäksi teräksisenä nahkarannekkeen kanssa. Kaikkien kellojen mukana toimitetaan lisäksi myös silikoniranneke. Titaanisen kellon hinta on 1 499,99 dollaria, teräksisen 999,99 dollaria ja teräksisen nahkarannekkeella 899,99 dollaria. Eurohintoja ei ole vielä tiedossa.

  [​IMG]
  Garmin Fenix Chronos sivulta.


  Kello hälyttää saapuvista puheluista, viesteistä, sähköposteista ja muista ilmoituksista, kun se on yhdistetty käyttäjänsä älypuhelimeen.

  Fenix Chronosissa on Garminin oma käyttöjärjestelmä, johon voi ladata sovelluksia ja uusia kellotauluja sekä muita lisäyksiä Garmin Connect -älypuhelinsovelluksella. Lisäksi FaceIt-sovelluksella voi luoda myös itse kellotauluja.

  Aktiivisuuden ja liikkumisen seurantaan Garmin Fenix Chronos tarjoaa myös hyvän kattauksen. Mukana on monisuuntaava EXO-antenni GPS- ja GLONASS-paikannukseen sekä korkeusmittari, ilmapuntari ja kompassi. Rannetta vasten löytyy lisäksi myös sykemittari. Kellon avulla voi seurata muun muassa juoksu- pyöräily, uinti-, soutu- ja golf-harjoitteita.

  [​IMG]
  Fenix Chronosista löytyy myös sykkeen mittaus.


  Päivittäisestä aktiivisuudestaan saa tietoa askeleista, poltetuista kaloreista, noustuista portaista sekä unen laadusta, jos kelloa pitää myös nukkuessaan. Fenix Chronosin akkukesto GPS päällä on 13 tuntia, UltraTrac-virransäästötilassa 25 tuntia ja 1 viikko vain älykellona toimien.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju