1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä, annat suostumuksesi evästeiden käytöllemme. Lue lisää.

Gallup: aiotko perua ostopäätöksesi strategiamuutoksen takia

Keskustelu osiossa 'Microsoft ja Nokia', aloittaja nessi, 11/2/11.

 1. nessi

  nessi

  Liittynyt:
  4/12/09
  Viestit:
  126
  Tykkäykset:
  11
  Puhelinmalli:
  useita
  Moi vaan kaikki,

  Itse päätin perua E7:n tilauksen, koska Elopin viestin voi tulkita niinkin, että S^3 luureille tulevat päivitykset olemaan harvassa.

  Onko muita paniikkijarrutuksen tehneitä.
   
 2. Kraistus

  Kraistus

  Liittynyt:
  30/9/10
  Viestit:
  410
  Tykkäykset:
  19
  Kyllä se saattaa olla ihan fiksu päätös. Varsinkin jos odotti Symbianin uudistuvan elinkaarensa aikana vielä rajusti (uusi UI, jne.). Tuskin Symbianin kanssa mitään mullistavaa enää, valitettavasti, koetaan. Symbian puhelin tarjoaa tästä päivästä eteenpäin ainoastaan sen millainen se juuri nyt on(pientä parannusta saatta kyllä tapahtua).
   
 3. Hedgehog

  Hedgehog Tunnettu jäsen

  Liittynyt:
  15/10/04
  Viestit:
  4010
  Tykkäykset:
  38
  Puhelinmalli:
  S7 Edge, iPhone6
  Ei ole mitään tietoa tullut voiko esim. E7:n päivittää WP7 käyttikseen? Tosin siinä voi kestää aika kauan kun Elop mainitsi että muutos tulee tapahtumaan 2011-2012.
   
 4. akse Aktiivinen jäsen

  Liittynyt:
  24/11/09
  Viestit:
  562
  Tykkäykset:
  45
  Puhelinmalli:
  Jolla
  No itsehän odotin MeeGo puhelinta, mutta pitää ny kattoa miltä se näyttää . Ostin jo N900 ja sen päivitykset peruttiin.. viittiikö ostaa enää seuraavaa samallaista?
   
 5. bsod

  bsod Tunnettu jäsen

  Liittynyt:
  20/4/05
  Viestit:
  2541
  Tykkäykset:
  299
  Puhelinmalli:
  SGS7
  Täytyy myöntää, että meni päätös takaisin harkinta-asteelle juuri epävarmojen päivitysten takia.
   
 6. Gaichuke

  Liittynyt:
  14/12/10
  Viestit:
  118
  Tykkäykset:
  18
  PR2.0 tulee Symbianille varmasti vielä. UI päivitystäkin (PR3.0) jotkut ovat jo kuulleet luvatuksi, mutta mitään ehdotonta "kyllä" vastausta ei ole vielä tullut aiheesta. Luulisi että Nokian on pakko tehdä nämä, muuten Symbian-luurit jäävät varmasti kaupan hyllyille siirtymäkauden aikana.
   
 7. Pentti Hirvonen Aktiivinen jäsen

  Liittynyt:
  20/6/08
  Viestit:
  1286
  Tykkäykset:
  23
  Puhelinmalli:
  Nuukia
  Asiakas voi aina äänestää lompakollaan ja niin pitääkin tehdä.

  Omiin ostopäätöksiin ei tämä tämän päivän uutismateriaali vaikuttane välittömästi mitenkään sillä Nokialla ei ole ollut tarjota minulle sopivaa luuria eikä WP ehdi vaikuttaa asiaan seuraavan ostamani luurin suhteen. Sen sijaan sitä seuraava luuri voi olla ihan hyvin "Microkia" jos he pystyvät puuteripersettäni miellyttävän killeriluurin suoltamaan joskus 2012-2014 maailmalle.
  Todellisuus vaan saattaa myöhemmin olla se että WP-luurissa ei ole mitään vetovoimatekijää joka saisi minut enää irti Androidin tms. talutusnuorasta johon olen tod. näk. päätynyt.
   
 8. jaha

  Liittynyt:
  29/4/04
  Viestit:
  81
  Tykkäykset:
  0
  Hyvin vahva osto aie oli E7;lle jos käyttökokemukset edes kohtuulliset. Nyt voi sanoa että en osta. WP kyllä kiinnostaa, androidiin kyllä melko tyytyväinen, mutta Noksun kuuluvaisuus ominaisuuksia ei vielä mikään puhelin ole lyönyt...
   
 9. Olvi

  Liittynyt:
  3/7/05
  Viestit:
  82
  Tykkäykset:
  5
  Eipä ole Noksua tilauksessa (eikä kyllä tule olemaankaan, se ainakin varmistui).

  Mutta pakko ihmetellä, miksi ihmeessä kukaan edes harkitsisi Symbian-Nokialaisen ostoa tällä hetkellä? Jos koko Symbian tapetaan pois, päivityksille tuskin on kovin kovaa prioriteettia. Softankehittäjät myös kaikkoavat varmasti todella nopeasti jonkun alustan pariin jolla on jopa tulevaisuus. Uskomaton veto kaikkiaan, ja vielä päälle Nokia toteaa aikovansa myydä 150 miljoonaa Symbian-laitetta ennen sen tappamista. Kuka helvetti moista ostaisi tai ottaisi edes ilmaiseksi tämän päivän jälkeen?

  WP7-Nokiat sitten erikseen tulevaisuudessa, mutta ainakin toistaiseksi WP7 on niin rajoittunut ja puutteellinen että paljon saa tapahtua että tuollaista voisi harkita. Bye bye Nokia, tulihan noita pari kymmentä vuosien saatossa omistettua. :(
   
 10. Antioksiantti

  Liittynyt:
  11/2/11
  Viestit:
  1
  Tykkäykset:
  0
  Tänään tuli E7 postissa ja en edes avannut pakettia. Pistän paluupostiin heti maanantaina. 600 euron sijoitus alasajettavaan käyttöjärjestelmällä varustettuun puhelimeen ei enää tämän päivän jälkeen tuntunutkaan kovin järkevältä. Toki sieltä saattaa tulla joitain päivityksiä vielä, mutta en jaksa uskoa että jotain erikoista tai innovatiivista nähtäisiin. Lisäksi uusien sovelluksien määrä tulee tippumaan. Nokia onnistui varmasti tappamaan E7 myynnin tällä tempulla.
  Niin, ja WP7 luuria ei tähän talouteen tule. Ei vaikka Nokia sen valmistaisi.
   
 11. Pentti Hirvonen Aktiivinen jäsen

  Liittynyt:
  20/6/08
  Viestit:
  1286
  Tykkäykset:
  23
  Puhelinmalli:
  Nuukia
  Kyllä mä voisin ostaa E7:n, jos uuden hinta olisi alle 200 egee ehdolla että luuri ei ole bugikasa.
   
 12. Streamer76 Tunnettu jäsen

  Liittynyt:
  3/7/10
  Viestit:
  1597
  Tykkäykset:
  94
  Hehe, kyllä takki symbianfanaattisilla Nokiamiehillä nyt kerralla kääntyi, aika hauskaa sinänsä. Ette voinut myöntää sitten itsellenne aiemmin, että tuo symbian oli tullut tiensä päähän ja kilpailijat on menny ohi jo aikaa sitten.
   
 13. tonttu

  tonttu Supermoderaattori

  Liittynyt:
  2/4/04
  Viestit:
  15213
  Tykkäykset:
  3509
  Puhelinmalli:
  iPhone 6S
  Mitään ei peruta.
   
 14. pihkoo

  pihkoo

  Liittynyt:
  15/1/06
  Viestit:
  316
  Tykkäykset:
  6
  Eipä tule juu enää ostettuu nokialaista ainakaa uutena.Androidi ei ainakaa tällähetkellä kiinnosta ja iphone taas ei ole tehty pohjoisen olosuhteisiin ku ei kestä pakkasta joten taidan pitää nykyisen puhelimeni ja katsella mitä tulevaisuus tuo tullessan ja tehdä sit päätösen mihin sitä siirtyy..
   
 15. zipa

  zipa Tunnettu jäsen

  Liittynyt:
  29/7/10
  Viestit:
  2795
  Tykkäykset:
  711
  Puhelinmalli:
  iPhone 5, iPad 2
  En, Meego-luuri menee hankintaan edelleen, jos sieltä nyt on luuri tulossa eikä tablettia. Voipi tosin olla, että joutuu jonkin WP7-luurinkin nyt sitten hankkimaan jotta on jotain jolla "totutella" itseään tulevia Nokialaisia varten.
   
 16. Dotzki

  Dotzki Tunnettu jäsen

  Liittynyt:
  8/10/09
  Viestit:
  5610
  Tykkäykset:
  737
  Puhelinmalli:
  iPhone 6
  Heh heh vai ei kestä pakkasta ;D. Toi on aina yhtä hyvä. Kestää siinä missä muutkin.
   
 17. TyV

  Liittynyt:
  16/4/05
  Viestit:
  36
  Tykkäykset:
  2
  Nyt ns. varma ostopäätös uudesta nokialaisesta muuttui "ei niin varmaksi" Nyt tarvii hetki odotella että mitä käytännössä tapahtuu.
   
 18. Stumbelos Aktiivinen jäsen

  Liittynyt:
  8/11/10
  Viestit:
  779
  Tykkäykset:
  42
  Puhelinmalli:
  iPhone 6+
  Itse en ainakaan osta yhtään Nokian puhelinta enää, oli ne sitten millä alustalla tahansa! Toivottavasti joku jatkaa MeeGon kehitystä ja tekee siitä Intelin kanssa valmiin ja myy sitä 10 kertaa enemmän kun Nokia noita WP7 luurejaan, ansaitseekin saada turpiinsa tuollaisilla päätöksillä..
   
 19. kaBu

  kaBu Truu Apöl Faniboi

  Liittynyt:
  21/7/09
  Viestit:
  4582
  Tykkäykset:
  1556
  Puhelinmalli:
  iPhone 7 256gb Black
  Ei nyt e7 liity mutta c7 lähti myyntiin tosin myös muista syistä mutta enää en kuvittelisikaan s3 luurin ostoa :)
   
 20. Kapi

  Liittynyt:
  19/2/04
  Viestit:
  237
  Tykkäykset:
  2
  Meego luuria on tullut odotettua kuin kuuta nousevaa, mutta nyt on kyllä fiilikset senkin suhteen aika matalat. Jos/kun nyt vielä qt kehittäjät kaikkoaa symbianin kuoppaamisen takia, niin aika ohuet on senkin menestymisen mahdollisuudet. Tai no, ainahan sitä voi elää unelmissa, että nokian meego luuri onkin ihan s*tanan hyvä ja myy kuin häkä imien android käyttäjiäkin alien dalvicin avulla..
   

Jaa tämä viestiketju