Galaxy Y PRO B5510

Keskustelu osiossa 'Samsung', aloittaja jviirret, 1/3/12.

 1. jviirret Vieras

  0   0   0

  http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_y_pro_b5510-4116.php
  Milloinkahan tätä alkaa saamaan suomesta? ja mihin hintaan. Expansys:llä näyttää jo olevan, hintaan 167euroa, verkkokaupassa vielä 999:-
  Entä onko tuolle hyviä vaihtoehtoja? HTC chacha ei oikein innosta tuon facebook integraation vuoksi, ja hintaakin kännykäksi liikaa.

  Vasta vaihdoin Nokia E90:n Huaweihin ja tykästyin tähän androidiin, mutta ei oikein kirjoittaminen kosketusnäytöllä suju. Ei ole koosta kiinni vaan tuntumasta ;)
   
 2. Rytkonen Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  1/10/10
  Viestit:
  1415
  Tykkäykset:
  123
  Puhelinmalli:
  Nexus 4
  Jos kyseessä Huawei Ideos X5, niin minusta tässä on kyllä huomattavasti epätarkempi tuo kosketusnäyttö kuin esimerkiksi SGS2:ssa. En tiedä johtuuko se tuosta muovista vai mistä, mutta tuskaista tällä on kirjoittaa. Millään muulla (Android-) luurilla ei ole ollut yhtä epätarkkaa tuo kirjoittaminen.
   
 3. jviirret Vieras

  0   0   0

  Ei onneksi ole, vaan huawei X1 U8180. Vaikka näyttö on vain 2,8" niin on mielestäni parempi kirjoittaa kuin tuolla X5:lla. Olen kokeillut sellaistakin. X5:n ongelma on, kuten sanoit, tarkkuus. Virhepainalluksia tuli enempi vaikka näyttö on isompi.
  Mutta nyt haluan palata kokonaan fyysiseen näppäimistöön, pieni näyttö ei haittaa kun en juuri nettiseliluun puhelinta käytä. Se vähäinenkin käyttö on foorumien luku/kirjoittelua.
   

Jaa tämä viestiketju