Mobiili.fi Galaxy Tab 4 Active saattaa olla Samsungin seuraava 10-tuumainen tabletti

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 3/5/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2082
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Samsung Galaxy Tab 4 10.1.


  Samsungin Galaxy Tab 4 -perhe täytti huhtikuun alussa jo kaksi vuotta, mikä mobiililaitteiden kohdalla on pitkä aika, mutta korealaisyhtiö ilmeisesti aikoo silti edelleen laajentaa perhettä. Maailmalla nimittäin kuiskitaan havainnoista, joiden perusteella Samsung olisi aikeissa julkaista uuden Galaxy Tab 4 Activen.

  Galaxy Tab 4 -sarjaan kuuluvat 7-, 8- ja 10,1-tuumaisilla näytöillä varustetut tabletit lähinnä alemman keskiluokan ominaisuuksilla. Havaintojen perusteella nyt tuloillaan olisi mallinumerolla SM-T536 valmistettava laite, joka olisi 10,1-tuumainen ja Active-nimi tietysti viittaa siihen, että laite olisi suunniteltu hieman perustabletteja paremmin kestämään kolhuja ja kosteutta.

  SamMobilen mukaan Tab 4 Activen 10,1-tuumainen näyttö olisi tarkkuudeltaan 1280 x 800 pikseliä, laitteen sisältä löytyisi kahdeksanytiminen suoritin ja kaksi gigatavua RAM-muistia sekä 32 gigatavua sisäistä tallennustilaa ja muistikorttipaikka. Lisäksi mainittuja ominaisuuksia ovat kahden ja viiden megapikselin kamerat sekä mahdollisesti Android 6.0.1 Marshmallow -käyttöjärjestelmä.

  Edellä mainitut ominaisuudet on bongattu GFXBench-testisovelluksen tuloslistoilta, mutta niihin kannattaa suhtautua vielä varauksella, sillä mitään ei ole virallisesti Samsungilta vahvistettu. Myöskään hinnasta tai saatavuudesta ei SamMobilen mukaan ole vielä kuulunut mitään.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju