Mobiili.fi Galaxy S8 -projektinimet ja -mallikoodit paljastuivat – julkaistaanko uutuus ennakoitua...

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 14/9/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2159
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]Samsungilla on kehityksessä Galaxy S8:sta kaksi malliversiota, kertoo SamMobile-sivusto, joka on nyt paljastanut Samsungin tulevan huippupuhelimen versioiden projektinimet ja mallikoodit.

  Samsung kehittää Galaxy S8 -malleja Dream- ja Dream2-projektinimillä. Vastaavasti laitteiden tekniset mallikoodit ovat SM-G950 ja SM-G955, jotka edustavat hyppyä eteenpäin Galaxy S7:n SM-G930:sta neljänkympin yli.

  SamMobile arvailee syyksi hyppäykseen nelosen yli mallikoodeissa Etelä-Koreassa yleistä numeron neljä vierastamista. Numero neljä on siellä kuin 13 monessa muussa maassa eli sen uskotaan syystä tai toisesta tuovan epäonnea. Samsung on aiemminkin hypännyt nelosen yli. Galaxy S4:n mallikoodi oli GT-I9300 ja Galaxy S5:ssä siirryttiin suoraan GT-I9500-koodeihin.

  Yleisesti Samsungin odotetaan yhä julkistavan uudet Galaxy S8 -puhelimet Mobile World Congressin yhteydessä viime vuosien tapaan. Tämä tarkoittaisi tänä vuonna julkistuksen osumista MWC:n aattopäivälle sunnuntaina 26. helmikuuta. Samsungin tämän vuoden loppupuoliskon huippu-uutuuden Galaxy Note7:n akkujen räjähtämisten synnyttämän katastrofin jälkimainingeissa Samsungin voisi kuitenkin olettaa haluavan uutta myytävää huippuluokkaan mahdollisimman nopeasti.

  Korea Heraldin haastattelemien analyytikoiden mukaan Galaxy S8:n lanseerauksen aikaistaminen olisi paras lääke Samsungin tuloksen kärsimiseen Note7-katastrofista.

  SamMobilen mukaan Samsung Galaxy S8:n lanseerausta odotetaan aikaisin ensi vuonna, mutta se voi tarkoittaa vielä mitä tahansa vuoden ensimmäisistä kuukausista.

  Huhuissa on alkanut jo selvitä, mitä Galaxy S8 -puhelinten odotetaan tarjoavan. Tämän hetken tietojen mukaan luvassa pitäisi olla kaksi mallia, joissa molemmissa on sivuille kaartuva näyttö – kooltaan joko 5,1 tai 5,5 tuumaa. Lisäksi näytöistä ainakin suurempi voisi tarjota 4K-tarkkuuden, mahdollisesti molemmatkin. Galaxy S8 -malleihin odotetaan myös taakse kaksoiskameraa sekä parempaa etukameraa.

  Galaxy Note7:ssä Samsung esitteli sormenjälkitunnistimen ohella tunnistusmenetelmäksi iirisskannerin, minkä tulo myös S8:aan ei olisi suuri yllätys.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju