Galaxy S8:n ohjelmistot ilmestyivät verkkoon – ladattavissa vanhempiin Samsung-puhelimiin

Tila
Ei auki vastauksille.

Uutissyöte

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
28.6.2015
Viestit
22352
Reaktiopisteet
216

Samsung Galaxy S8 ja S8+ sisältävät uuden launcherin.


Samsung Galaxy S8:ssa on paljon uutta – myös ohjelmistopuolella. Samsung on suunnitellut Galaxy S8:n uutta ”ääretöntä” näyttöä hyödyntämään uuden launcher-käynnistysohjelman. Lisäksi Galaxy S8:ssa päivänvalon näkee ensi kertaa myös Samsungin uusi virtuaaliavustaja Bixby.

Jo reilusti ennen Galaxy S8 -puhelinten myyntiintuloa huhtikuun lopulla, ovat Galaxy S8:n ohjelmistot nyt ilmestyneet epävirallisesti ladattavaksi verkosta.

Verkosta löytyy ja asennettavissa on jo Galaxy S8:n uusi launcher, joka sisältää uuden graafisen ilmeen sekä pyyhkäisemällä alhaalta ylös esiin ilmestyvän sovellusvalikon.

Lisäksi uuden launcherin rinnalle saa asennettua jo Bixbyn, joka tuo kotinäkymän vasemmalle puolelle Google Now -tyyppisen korteista koostuvan tietonäkymän – nyt Samsungin toteuttamana. Bixby-kokonaisuuden muita toimintoja – ääniavustajaa sekä Bixby Vision -kameratunnistusta – ei ainakaan toistaiseksi ole vielä ladattavissa.

Kolmantena saatavissa olevana latauksena tarjolla on jo Galaxy S8:n uusi sääpienoissovellus.

Uuden launcherin ja Bixbyn toiminta vaatii Android Nougat -käyttöjärjestelmällä varustetun puhelimen. Samsung on toistaiseksi aloittanut päivityksen jakelun laajasti vasta viime vuoden Galaxy S7 -huippupuhelimilleen.

Uuden launcherin APK-asennustiedosto

Bixby Homen APK-asennustiedosto

Sääpienoissovelluksen APK-asennustiedosto


Bixbyn Home-näkymä muistuttaa paljon Google Now’ta.

Jatka lukemista...
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom