Galaxy S8:n Bixby-apuri ja Samsung Pay Mini mainitaan jo Samsungin verkkosivuilla

Tila
Ei auki vastauksille.

Uutissyöte

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
28.6.2015
Viestit
22339
Reaktiopisteet
216
Mobiili.fi-2017-01-09-kello-17.15.27-700x277.png


Samsungin keväällä julkaistavan huippupuhelin Galaxy S8:n yhdeksi merkittäväksi uutuudeksi on huhuttu Bixby-nimeä kantavaa virtuaaliavustajaa, ja Samsungin omilla verkkosivuillaan julkaisema lipsautus näyttää vahvistavan Bixbyn saapumisen. Lisäksi tulossa on Mini-versio yhtiön mobiilimaksujärjestelmä Samsung Paystä.

Samsungin Korean-sivuilla esitellään Samsung Payn beetaversiota, jossa mainitaan Mini ja Bixby. Mini tarkoittaa Samsung Pay Miniä, Samsung Paystä typistettyä versiota, jota voi käyttää verkko-ostosten maksuun.

Bixbyä on huhuissa mainittu jo pidemmän aikaa. Kyseessä on Samsungin vastine esimerkiksi Google Assistantille ja Applen Sirille. Bixby tulee tiettävästi korvaamaan S Voice -ääniohjauksen ja saa integroinnin moniin S8:n esiasennettuihin sovelluksiin.

Galaxy S8:n julkistus- ja julkaisuaikataulu on tällä hetkellä jokseenkin hämärän peitossa. Vanhan kaavan mukaan uusi malli olisi esitelty helmikuun lopulla Mobile World Congress -messujen yhteydessä, mutta loppuvuodesta huhuttiin, että esittely olisikin siirretty huhtikuulle. Korea Herald kuitenkin raportoi tuoreeltaan, että laitteen esittely todella tapahtuisi jo MWC:ssä, mutta myyntiintulo tapahtuisi vasta huhtikuussa.

Jatka lukemista...
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom