Galaxy S8 -kuorivuodot alkaneet – perinteinen kuulokeliitäntä yhä mukana?

Tila
Ei auki vastauksille.

Uutissyöte

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
28.6.2015
Viestit
22294
Reaktiopisteet
216
Samsung Galaxy S8:n julkistusta odotellaan maaliskuulle, ja pikku hiljaa lähestyvä julkistus tarkoittaa myös vuotojen määrän kasvua.

Itse Galaxy S8 -puhelin on nähty yhdessä väitetyssä, joskin varsin arveluttavassa kuvavuodossa. Nyt ovat myös alkaneet Galaxy S8:lle valmistettujen lisäkuorien vuodot. Eri kuorivalmistajat pyrkivät yleisesti hankkimaan ennakkoon tietoa tulevista puhelimista, jolloin uusille puhelimille olisi heti kuoria valmiina kauppojen hyllyillä puhelinten myyntiin tullessa. Tämän takia ajoittain kuorivuodot voivat tarjota mielenkiintoista informaatiota tulevista uutuuksista.

Nyt Galaxy S8:n osalta on nähty kaksikin kuorivuotoa. BGR-sivusto on vuotanut kuvan Ghostekin Atomic-kuoresta Galaxy S8:lle ja /Leaks toisesta nimettömästä kuoresta.Mitään kovin mullistavaa nämä vuodot eivät paljasta, mutta yksi yksityiskohta on mielenkiintoinen: aukko 3,5 millimetrin kuulokeliitännälle näyttäisi edelleen olevan mukana. Samsungin on huhuttu harkitsevan luopumista 3,5 millimetrin liitännästä ja sen korvaamista mahdollisella uudella omalla ääniliitännällään tai vain USB-C:llä, mutta ilmeisesti näin ei ole tapahtumassa – ei ainakaan vielä Galaxy S8:n yhteydessä.

Lisäksi pohjasta näyttäisivät löytyvän aukot USB-C-liitännälle ja kaiuttimelle.

Galaxy S8:n odotetaan tulevan uudella designilla, jossa näyttö täyttää suuremman osan puhelimen etupuolesta. Kotinäppäintä tai muita Android-toimintopainikkeita ei enää löydy. Aiemmin sormenjälkitunnistimen on huhuttu mahdollisesti löytyvän takaa, minkä kanssa kuvat kuorista ovat kuitenkin ristiriidassa.

Lisää Galaxy S8 -huhuja voit lukea aiemmista jutuistamme.

Jatka lukemista...
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom