Galaxy S8 -huhuille jatkoa – Eurooppa jäämässä taas ilman huippuversiota Samsung-puhelimesta?

Tila
Ei auki vastauksille.

Uutissyöte

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
28.6.2015
Viestit
15395
Reaktiopisteet
103

Galaxy S8. Evan Blassin VentureBeat-sivustolla aiemmin julkaisema kuva.


Huhut Samsungin uudesta huippupuhelimesta Galaxy S8:sta hiljenivät muutamaksi päiväksi sen jälkeen, kun mobiilialan kovin vuotaja Evan Blass viikko sitten tyhjensi pajatson vuotamalla Galaxy S8:n kuvassa edestä ja takaa sekä paljastamalla samalla myös tekniset tiedot kattavasti.

Galaxy S8 -julkistus on kuitenkin tapahtumassa vasta 29. maaliskuuta Samsungin omassa Unpacked-tilaisuudessa New Yorkissa, joten monille huhuille on vielä hyvin aikaa. Nyt niitä jälleen on tarjolla.

Twitterissä nimimerkillä mmddj esiintyvä käyttäjä on vihjannut Galaxy S8:n olevan tulossa kahtena versiona, 4 gigatavun RAM-muistilla 64 gigatavun tallennusmuistilla, mutta myös 6 gigatavun RAMilla ja 128 gigatavun tallennusmuistilla.

Luotettavia tietoja aiemmin tarjonneen tahon raporttia täydentäen Samsungia läheisesti seuraava SamMobile-sivusto on kuullut lähteeltään, että Eurooppaan olisi tulossa ainakin aluksi vain 4 ja 64 gigatavun muisteilla varustettu versio.

Toimintatapa ei olisi Samsungille uusi: myös epäonnisesta Galaxy Note7:stä nähtiin Kiinaan suunnattu versio 6 gigatavun RAM-muistilla. Samsung myy nyt myös maassa jo myös Galaxy C9 Pro -puhelinta kuuden gigatavun RAMilla. Syynä on kova kilpailu teknisissä ominaisuuksissa ja erityisesti niiden markkinoinnissa paikallisten valmistajien kanssa. SamMobilen lähteen mukaan Galaxy S8:n parempi versio suuntaisi juuri Kiinaan ja todennäköisesti myös Samsungin kotimarkkinoille Etelä-Koreaan.

Evan Blass kertoi viime viikolla Galaxy S8:n tulevan 4 gigatavulla RAMia ja ainakin 64 gigatavulla sisäistä tallennusmuistia. Blass oli saanut raporttinsa tiedot ilmeisesti juuri lähteeltä Euroopassa, koska mukana olivat myös euromääräiset hintatiedot, 799 euroa 5,8 ja 899 euroa 6,2 tuuman Galaxy S8 -mallille.

Toinen tuore Galaxy S8 -huhu kantautuu Kiinasta ja liittyy akkuihin. ITcle-sivusto raportoi, että Samsungin akkusuunnitelmiin kuuluvat 3 250 ja 3 750 milliampeeritunnin akut. Akkujen mainitaan saattavan olla tarkoitettu Galaxy S8:aan ja Galaxy S8 Plussaan, mutta varmoja tästä ei olla, ja Samsungin suunnitelmien kerrotaan voineen muuttua.

Blassin viime viikon raportti totesi akkujen kapasiteeteiksi 3 000 ja 3 500 milliampeerituntia, joka olisi samalla tasolla ja suuremman mallin osalta 100 milliampeeritunia vähemmän kuin Galaxy S7 -puhelimissa.

Jos Blass on oikeassa, Samsung näyttäisi lopulta valinneen varovaisen linjan akkukapasiteettiensa suhteen, mikä ei välttämättä olekaan pöllömpi idea huomioiden Galaxy Note7:n liian tiukkaan pakatut akut…

Alla vielä Blassin viime viikolla vuotamat tekniset tiedot:

 • Kaksi Galaxy S8 -mallia: 5,8 ja 6,2 tuuman Super AMOLED -näytöt 2560×1440 pikselillä ja erikoisella 18.5 : 9 -kuvasuhteella
 • Näytöt kattavat 83 prosenttia puhelimen etupuolesta ja kaartuvat kummassakin mallissa puhelimen sivureunoille, ei enää fyysistä kotinäppäintä ja muita Android-toimintonäppäimiä
 • Sisuksissa Qualcommin Snapdragon 835 tai Samsungin oma Exynos-järjestelmäpiiri markkina-alueesta riippuen: 11 prosenttia lisää suorituskykyä, 23 prosenttia parempi grafiikkasuorituskyky mutta kuitenkin 20 prosenttia virtapihimpiä kuin Galaxy S7:t
 • 3 000 ja 3 500 milliampeeritunnin akut
 • 4 gigatavua RAM-muistia
 • Vähintään 64 gigatavua sisäistä tallennusmuistia, tuki 256 gigatavun microSD-muistikorteille
 • USB-C- ja 3,5 mm audio -liitännät
 • Stereokaiuttimet
 • 12 megapikselin takakamera ja 8 megapikselin etukamera, molemmat f/1,7-aukolla
 • Visuaalinen hakutoiminto tekstin ja tavaroiden tunnistuksella
 • Iirisskanneri
 • Sormenjälkitunnistin takana
 • Samsung DeX – erillinen lisätelakka, joka mahdollistaa kytkennän työpöytäkäyttöön suurempaan näyttöön ja ohjainvälineisiin
 • Bixby-virtuaaliavustaja, jolle myös oma painike puhelimen sivulla
 • Kosketusvoiman tunnistus näytön alaosassa

Jatka lukemista...
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom