Galaxy S8:aan tulossa yhä lämpöputkijäähdytys, uusi älyohjelmisto tunnistaa myös tavaroita...

Tila
Ei auki vastauksille.

Uutissyöte

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
28.6.2015
Viestit
15359
Reaktiopisteet
103
Lähes päivittäisiksi jo muuttuneet Galaxy S8 -huhut saavat jälleen jatkoa.

DigiTimes kertoo Samsungin käyttävän myös Galaxy S8:ssa lämpöputkijäähdytysratkaisua. Puhelimen sisältä löytyvän pienikokoisen nestettä sisältävän putken on tarkoitus siirtää lämpöä puhelimessa haluttuun kohtaan jäähdytyksen tehostumiseksi. Lämpöputken hyödyntäminen ei ole Samsungille uusi asia, sillä sellaista hyödynnetään jo myös Galaxy S7:ssä.

Lämpöputkia Galaxy S8:aan tulevat valmistamaan taiwanilaiset Auras Technology sekä Chaun Choung Technology. Aiemmin on kerrottu jo myös LG:n ottavan käyttöön lämpöputken omassa uudessa G6-huippupuhelimessaan. Se käyttää eri alihankkijoita kuin Samsung.

DigiTimesin mukaan Galaxy S8:aan huhuttiin ensin kahta ”ultraohutta” lämpöputkea, mutta lähteiden mukaan rakenne onkin lopulta tältä osin pysymässä Galaxy S7:n tavoin yhdessä putkessa.

Galaxy S8:n julkistusta odotetaan nyt maaliskuulle ja myyntiintuloa huhtikuun puolivälin paikkeilla. DigiTimesin mukaan massatuotanto alkaisi jo helmikuun aikana.

SamMobile puolestaan on paljastanut uusia yksityiskohtia Galaxy S8:aan tulossa olevasta uudesta virtuaaliavustajakokonaisuudesta nimeltä Bixby. Puhuen käytettävä toiminto mahdollistaisi myös kameralla kuvattavien tavaroiden ja tekstin tunnistamisen. Tekstiä toiminnolla voisi tallentaa haettavaan muotoon puhelimeen.

Jo aiemmin ilmi ovat käyneet odotukset Bixbyn tulosta laajasti osaksi valtaosaa Galaxy S8:n esiasennettuja Samsungin sovelluksia. Myös kamerasovelluksessa olisi oma Bixby-painikkeensa, joka avaisi edellä mainitun tunnistustoiminnon.

Eilen nähtiin väitetty vuoto Galaxy S8:n etulaseista. Ilmeisesti kyse on kuitenkin lisäsuojalaseista, jotka kuitenkin useiden lähteiden mukaan muistuttavat selvästi Galaxy S8:n odotettuja muotoja sisältäen esimerkiksi kulmistaan pyöristetyn näytön.


Galaxy S8 -puhelinten väitetyt etupaneelit, ilmeisesti oikeasti suojalasit.

Jatka lukemista...
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom