Mobiili.fi Galaxy S7 -puhelinten uutta Always On -ominaisuutta ei nähdä vanhemmissa Galaxy-laitteissa

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 22/2/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2173
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Always On -ominaisuuden ansiosta puhelimen näytöllä on aina esimerkiksi kellonaika näkyvissä.


  Samsung esitteli eilen uudet Galaxy S7- ja Galaxy S7 edge -älypuhelimet ja Mobiili.fi kävi ottamassa laitteista tuntumaa erillisessä tilaisuudessa, joka järjestettiin Lontoossa. Eilen julkistettujen Galaxy-puhelinten yksi uusista ominaisuuksista oli Always On, jonka ansiosta näytöllä näkyy kellonaika, ilmoitukset tai jotain muuta informaatiota jatkuvasti. Kyseistä ominaisuutta ei nähdä kuitenkaan vanhemmissa Galaxy-laitteissa.

  Yhtiö varmisti SamMobilelle, että Always On -ominaisuutta ei tule päivityksien mukana edes Galaxy S6 -malleille. Joitain Galaxy S7 -puhelinten uusia ominaisuuksia, kuten Edge UX, tulee myös vanhempiin Galaxy-puhelimiin. Android 6.0 Marshmallow -päivityksen, jonka jakelu on jo aloitettu, yhteydessä Edge UX tulee Galaxy S6 edgelle ja Galaxy S6 edge+:lla.

  Samsung ei kuitenkaan kertonut syytä sille, miksi Always On -ominaisuutta ei tule vanhemmille älypuhelinmalleille. Onko kyse ollut sitten siitä, ettei teknisistä syistä ominaisuutta voida tuoda vanhemmille laitteille vai eikö Samsung ole vain halunnut tuoda ominaisuutta edellisen sukupolven laitteilla.

  [​IMG]
  Always On -toiminto toimii myös erilaisten lisävarusteiden kanssa.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju