Mobiili.fi Galaxy S7:n kestävämpi versio epäonnistui vedenkestävyystestissä – Samsungin mukaan ongelma...

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 21/7/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2139
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  Samsungin kesäkuussa esittelemä Galaxy S7 active on Yhdysvalloissa operaattori AT&T:llä yksinoikeudella myynnissä oleva S7:n erikoisversio, jonka on määrä kestää iskuja ja kovaa käsittelyä muita S7-malleja paremmin. Laitteen maine koki kuitenkin kovan kolhun amerikkalaisen Consumer Reportsin testeissä, kun upotus veteen teki kaksi testipuhelinta käyttökelvottomiksi. Samsungin mukaan ongelmien syy on sittemmin löytynyt ja nyt korjattu.

  Aivan kuten muidenkin Galaxy S7 -mallien, S7 activen on määrä olla IP68-luokiteltu, eli pölytiivis ja vedenkestävä. Käytännössä Samsung kertoo laitteiden selviävän upotuksesta 1,5 metrin syvyyteen puolen tunnin ajaksi. Consumer Reportsin suorittamissa testeissä kahdessa testipuhelimessa ilmeni kuitenkin upotuksen jälkeen muun muassa näytön välkkymistä, eivätkä puhelimet palautuneet enää käyttökuntoon useamman päivän odotuksellakaan.

  Samsungin edustaja Philip Berne on nyt kertonut Consumer Reportsille, että yhtiö löysi ongelman Aasiassa sijaitsevalta tuotantolinjalta, jolla S7 active -puhelimia valmistetaan. Tarkempia yksityiskohtia Berne ei kertonut, mutta hänen mukaansa tällä hetkellä toimitettavat laitteet eivät ongelmasta enää kärsi. Aiempia, mahdollisesti viallisia laitteita ei kuitenkaan hänen tietojensa mukaan ole vedetty myynnistä.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju