• - Puhelintorille voi tehdä ilmoituksen kun on kulunut 7 vrk foorumille rekisteröitymisestä

  - Ilmoita otsikossa onko kyseessä myynti-, osto- vai vaihtoilmoitus valitsemalla sopiva etuliite (Myydään, Ostetaan tai Vaihdetaan)

  - Ilmoita selkeästi tuotteen sijaintipaikkakunta sekä haluamasi hintapyyntö. Myynti-ilmoituksissa hintapyyntö pakollinen, vaihtoilmoituksissa suotavaa, jotta osataan tarjota sopivaa välirahaa. Jos vaihtoilmoituksessa on myös myynti mahdollinen, hintapyyntö on pakollinen

  - Mikäli huomaat että ilmoituksesta jäi jokin tärkeä tieto puuttumaan, niin muokkaa ilmoitustasi. Ilmoitusten päivittäiset nostot tulkitaan spammaamiseksi. Nosto on sallittua viikon kuluttua viimeisestä ilmoittajan postauksesta. Kyselyihin ja tarjouksiin saa vastata.

  - Jos puhelin on myyty, ostettu tai vaihdettu, päivitä viestiketjun etuliite [Myyty/ Ostettu/Vaihdettu]. Älä lisää MYYTY-huomautusta uutena viestinä, koska se nostaa ilmoituksen turhaan. Otsikkoa ja lomaketta pääsee muokkaaamaan valitsemalla aloitusviestin yläpalkista "Viestiketjun muokkaus". Ostajat: Älkää laittako viestiketjuun "Ostettu" viestejä. Tämä myös nostaa turhaan ketjua ylöspäin.

  - Kun tavara on myyty tai ostettu, älä poista viestin sisältöä. Myydyt/ostetut-viestit kertovat mm. hintatasosta ja auttavat siten muita hinnoittelussa. Älä poista otsikkoa ainakaan kokonaan, jotta siitä kävisi ilmi, mitä on myyty. Omat yhteystiedot halutessaan saa poistaa.

  - Uusien puhelimien ja älykellojen myynti on kiellettyä (kun pakkaus on avattu, puhelin ei ole uusi). Myös uusien puhelimien osto- ja vaihtoilmoitukset ovat kiellettyjä. Uusien puhelintarvikkeiden myynti on sallittua. Puhelintori on tarkoitettu kuluttajille, yritysten ilmoitukset poistetaan.

  - Suoranainen huutokauppa foorumilla on kielletty. Hintapyynnöstä voi aina tinkiä ja tarjouksia saa laittaa. Huutokauppaperiaatteella olevat ilmoitukset poistetaan.

  - Huuto.netissä myytävänä olevien tuotteiden samanaikainen myynti Puhelintorilla on kielletty.

  - Piraattituotteiden myynti- ja ostoilmoitukset ovat kiellettyjä.

  - Älä laita ilmoituksiin viestiä jossa ilmoitat lähettäneesi yksityisviestin tai sähköpostiviestin tai tekstiviestin. Foorumi kyllä ilmoittaa yksityisviestin saajalle sellaisen saapuessa.

  - Mikäli ilmoituksen viimeisimmästä viestistä on kulunut yli 30 päivää, niin älä laita viestiketjuun viestiä, vaan ota yhteyttä ilmoituksen perustajaan yksityisviestillä.

  - Ylläpito / moderaattorit eivät ota vastuuta puhelintorin sääntöjen rikkomisista aiheutuneiden kaupankäyntien keskeytyksistä.

  - Puhelintorin sääntöjen rikkomisesta voi seurata kirjoituskielto puhelintorille.

Myyty Galaxy S7 musta 32gb

Tila
Ei auki vastauksille.

iMikko

Tunnettu jäsen
Palaute - 100%
93   0   0
Liittynyt
16.10.2010
Viestit
7674
Reaktiopisteet
7594
Puhelinmalli
iP14 Pro
Takuu
Kyllä
Kuitti
Kyllä, Elisa
Väri
musta
Tallennustila
32gb
Kunto
kuin uusi
Vaihto
EI
Hintapyyntö
460
Sijainti
Salo / Turku
Toimitustavat
F2F
Vain pari viikkoa vanha Galaxy S7 iPhonen tieltä pois... Väri siis musta, paketti, kuulokkeet yms. löytyvät ja tallennustilaa 32gb. Takuuta 23kk.

kaupat mielellään F2F Salo / Turku akselilla. Toki kulkee postillakin rahat tilillä -> tavara matkaan periaattella. hp 460€

edit. ma 30.1 ja ti 31.1 olen Vantaalla joten pk-seudullakin onnistuu tuolloin kaupat

IMG_0013.JPG
IMG_0014.JPG
 
Viimeksi muokattu:

seponen

Aktiivinen jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
31.3.2013
Viestit
1
Reaktiopisteet
0
Puhelinmalli
5s
Tarjotaan 400 ja nouto turusta.
 

kumppa

Tunnettu jäsen
Palaute - 100%
117   0   0
Liittynyt
17.7.2002
Viestit
761
Reaktiopisteet
1183
Puhelinmalli
iPhone 13 Mini + Telia
440€ posteineen?
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom