Mobiili.fi Galaxy S7 karkasi Soneran näpeistä ennen julkaisua – ”Erä puhelimia toimitettu”

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 29/2/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2103
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  Samsung esitteli uudet Galaxy S7 -puhelimensa noin viikko sitten. Virallisesti laitteiden myynti Suomessa alkaa lähempänä maaliskuun puoliväliä, mutta joukko onnekkaita ennakkotilaajia on tästä huolimatta saanut jo uutuuspuhelimen käsiinsä.

  Taskumuro kertoi viikonloppuna useista MuroBBS-käyttäjistä, joiden ennakkotilaamat Galaxy S7 -puhelimet – sekä kylkiäisenä tulevat Gear VR:t – oli jo toimitettu. Viralliseen myynninaloitukseen oli tuossa vaiheessa vielä lähes kaksi viikkoa aikaa. Kaikki laitteen odottamattoman varhain saaneet olivat ennakkotilanneet omansa Soneralta.

  TeliaSoneran viestintäjohtaja Tatu Tuominen varmisti asian kysyttäessä. Tuomisen mukaan toimitusketjussa tapahtuneen virheen vuoksi pieni erä puhelimia oli toimitettu asiakkaille ennen aikojaan.

  Kuluttajien harmiksi kyseessä ei siis ole laajempi varhaistoimitusaalto. Soneran on tarkoitus alkaa toimittaa Galaxy S7- ja Galaxy S7 edge -puhelimia niin, että ne saapuvat ennakkotilaajille aikaisintaan 8. maaliskuuta. Varsinainen myynti alkaa 11. maaliskuuta kautta maan.

  [​IMG]
  Galaxy S7 (vasemmalla) ja suurempi Galaxy S7 edge

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju