Mobiili.fi Galaxy S7 Edge -nimi vahvistettu Samsungin toimesta – tästä uudessa lippulaivamallissa on kyse

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 4/2/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2120
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  Monet sovelluskehittäjät varmasti hieraisivat silmiään toissapäivänä, kun Samsungin Galaxy S7 Edge ilmestyi Samsungin virallisille verkkosivuille. Sovelluskehittäjille tarkoitetut sivut listasivat puhelimen toimintoja yhdessä Galaxy S6 Edge- ja Galaxy S6 Edge+ -mallien kanssa, vihjaten muun muassa uuden käyttöliittymän mukanaan tuomista ominaisuuksista.

  Tietojen levittyä useille teknologiasivustoille, Samsung päivitti nopeasti sivujaan ja poisti kaikki maininnat tulevasta Galaxy S7 Edgestä. Galaxy Club ehti kuitenkin poimia talteen ohesta nähtävät kuvankaappaukset ja PhoneArena tarjoaa omilla sivuillaan kasan lisäkuvia asiasta kiinnostuneille.

  [​IMG] [​IMG]

  Vaikka Galaxy S7 Edgen virallista julkistusta saadaan todennäköisesti odottaa vielä reilut kaksi viikkoa, on puhelimesta jo nykyisillään vuotanut reilu kasa yksityiskohtia verkkoon. Suurimpana erona tavallisen Galaxy S7:n ja Galaxy S7 Edgen välillä on näytön koko ja akun kapasiteetti. Galaxy S7:n on huhuttu sisältävän 5,1 tuuman näytön ja 3000 mAh:n akun, siinä missä Edgestä pitäisi löytyä 5,5 tuuman näyttö ja 3600 mAh:n akku.

  Aiemmin Galaxy S7 Edgestä vuotaneita kuvia on nähtävissä alta.

  [​IMG] [​IMG] [​IMG]

  [​IMG]

  [​IMG]
  Evan Blassin Twitterissä julkaisema kuva, jonka pitäisi paljastaa Galaxy S7:n julkistuspäivä.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju