Mobiili.fi Galaxy S7 Active tulossa pian – tältä se näyttää vuotaneissa lehdistökuvissa

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 24/5/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2083
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Galaxxy S7 Active Evan Blassin VentureBeatissä julkaisemassa kuvassa.


  Galaxy S7 Activesta on kuultu huhuja ja nähty vuotokuvia jo joitakin kertoja. Nyt uuden Galaxy S7:n kestävämmän sisarmallin lanseeraus tuntuisi jo olevan lähellä – tarjolla on tarkat lehdistökuvat sekä yksityiskohtaisesti teknisiä tietoja VentureBeatin kautta sarjavuotaja Evan Blassin toimesta.

  Oheisissa kuvissa nähdään S7 Activesta Yhdysvalloissa yksinoikeudella AT&T-operaattorin kautta myyntiin tuleva versio. Kameran alapuolelta takaa löytyy AT&T:n logo.

  Teknisesti S7 Active on läheistä sukua Galaxy S7 -kantaversioille. Myös Galaxy S7 Activen Super AMOLED -näytön koko on 5,1 tuumaa ja tarkkuus 2560×1440 pikseliä, takakameran tarkkuus 12 megapikseliä ja etukameran 5 megapikseliä, ainakin yhdysvaltalaisversio perustuu Qualcommin Snapdragon 820 -järjestelmäpiirille, RAM-muistia on neljä gigatavua ja sisäistä tallennusmuistia 32 gigatavua, joka on laajennettavissa myös microSD-muistikortilla.

  Ulkoisesti edelleen veden- ja pölynkestävä S7 Active muistuttaa myös viime vuoden Galaxy S6 Activea, mutta sen pitäisi olla hieman kookkaampi, myös paksumpi: 9,9 millimetriä aiemman 8,6 millimetrin sijaan. Myös 185 gramman paino on 15 grammaa aiempaa tuhdimpi.

  Sisäänsä S7 Active kätkeekin 4 000 milliampeeritunnin akun. Galaxy S7 sisältää 3 000 milliampeeritunnin ja Galaxy S7 edge 3 600 milliampeeritunnin akun. Viime vuoden S6 Activessa akun kapasiteetti oli puolestaan 3 500 milliampeerituntia.

  Puhelimen lanseerauksen odotetaan tapahtuvan viimeistään 10. kesäkuuta.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju