Mobiili.fi Galaxy S6 -mallien uusi Android viivästyi – Samsung ei kommentoi

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 13/4/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2142
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  Samsung ilmoitti helmikuun lopulla, että Suomen Galaxy S6 -mallit saisivat Android 6.0 Marshmallow -päivityksen maaliskuun aikana, mutta huhtikuu alkaa olla jo puolivälissä, ja kaksi kolmesta S6-mallista on edelleen päivitystä vailla. Ikävä uutinen on, että päivitystä joudutaan vieläkin odottamaan jonkin aikaa.

  Samsung Suomen Twitter-tilillä ilmoitettiin, että Galaxy S6 -mallit, eli Galaxy S6, S6 edge ja S6 edge+ saisivat uusimman Androidin maaliskuun aikana, mutta vain listan viimeinen, eli syksyllä julkaistu iso S6 edge+ on Marshmallow-päivityksen tähän mennessä saanut.

  Marshmallow-päivityksen viivästyminen on saanut monet käyttäjät turhautumaan, ja asiaa on kyselty tiiviisti niin Samsung Suomen Facebook-sivuilla kuin Twitterissäkin. Esitimme myös kyselyn Samsungin tiedotuksen suuntaan, mutta päivitysten aikatauluista tai viivästymisten syistä ei emoyhtiön suunnalta juurikaan hiiskuta.

  Virallinen kanta Galaxy S6:n ja S6 edgen Marshmallow-päivityksille siis on, että jostain syystä päivitys on viivästynyt, mutta se yritetään saada jakoon mahdollisimman pian.


  @Tepu80 Hei Teijo! Android 6-päivitys on tulossa S6-malleille lähiaikoina, viimeistelemme tällä hetkellä jakelua mahdollisimman nopeasti.

  — Samsung Suomi (@SamsungSuomi) 11. huhtikuuta 2016

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju