Galaxy S3 ja S4 tablettitelakka

Keskustelu osiossa 'Samsung', aloittaja M_ike, 25/8/14.

 1. M_ike

  0   0   0

  Liittynyt:
  27/2/05
  Viestit:
  6
  Tykkäykset:
  2
  Törmäsin netissä mielenkiintoiseen laitteeseen, jonka tarkoituksena on muuttaa puhelin tabletiksi/kannettavaksi. Kyseinen laite toimisi Asuksen Padfonen tapaan, eli
  puhelin liu'utetaan tablettitelakkaan, jolloin sitä voi käyttää isolta kosketusnäytöltä. Tämän lisäksi tuohon saa kiinnitettyä myös normaalin näppäimistön, jolloin puhelin toimii periaatteessa android läppärinä.
  Selviä etujahan tuossa systeemissä on se, että kaikki tiedostot olisivat automaattisesti synkronoinnissa puhelimen ja tabletin välillä, puhelin lataisi itseään tabletissa kiinniollessaan ja viestien ym. kirjoitus olisi huomattavasti helpompaa kunnon näppäimistön avulla. Myös puhelimella kesken jäänyt nettiselaaminenkin voisi jatkua sujuvasti isommalta ruudulta. Hintaa tuolle laitteelle on kaavailtu 100euroa, eli aika vähän Padfoneen verrattuna. Laite esiteltiin vuoden 2014 alussa ja alunperin sen oli tarkoitus tulla myyntiin 3/2014, mutta nyt ei netistä löydy oikein minkäänlaista tietoa tuosta. Onko kellään tarkempaa tietoa asiasta, onkohan kehitys tyssännyt johonkin vai vieläköhän tuota kannattaa odotella markkinoille? Kohta alkaa jo GS3 olemaan sen verran "vanha" että ei kannata uutta tuottetta tuoda enää markkinoille. Vaikka toisaalta jos vertaa GS3 suoriuskykyä, on se edelleen hyvällä tasolla perustabletteihin verrattuna.

  Tuossa on jotain lisäinfoa asiasta:
  http://liliputing.com/2014/01/trans...the-samsung-galaxy-s3-or-s4-crowdfunding.html
   
  Eki79 and leitti like this.

Jaa tämä viestiketju