galaxy S Plus Ongelma

Keskustelu osiossa 'Samsung', aloittaja Proje, 22/11/11.

 1. Proje

  0   0   0

  Liittynyt:
  15/12/09
  Viestit:
  8
  Tykkäykset:
  0
  Ostin Galaxy S+ tuossa pari kuukautta sitten, heti alusta alkaen puhelin on boottinut itseään ja menettänyt nettiyhteytensä.. aina pitää itse uudestaan bootata puhelin että netti taas pelaa.. toinen vika on että kun puhelin boottaa, niin oikeaan reunaan tulee violetti "rätisevä" viiva.. muulloin ei huomaa paitsi silloin kun on musta tausta mutta jotenkin tuntuu että jotain vikaa pakko olla.. joten pitäisikö tämä viedä huoltoon että onko jokin maanantaikappale ja onko muilla ollut samoja vikoja ?

  Toinen ongelma olisi sitten: sain kaveriltani Kuvaviestin Nokia 5230 Puhelimesta, mutta minun puhelimeni ei pysty Lataamaan sitä.. Mikä vikana ?

  Kiitos kaikille jo etukäteen vastauksista

  -Proje
   
 2. pjh

  0   0   0

  Liittynyt:
  28/3/11
  Viestit:
  8
  Tykkäykset:
  0
  Moro,

  Buuttailut, 3G pätkimiset yms. jutut ihan perus "ominaisuuksia" 2.3.3 firmiksellä. Päivitin ensin 2.3.4 versioon, joka ei korjannut em. ongelmia, mutta tuo mainitsemasi violetti raita oikeaan reunaan tuli mukana. Toinen efekti mikä tuli, oli nettiselailussa "värisevät" tekstirivit siellä täällä sivua. Päivitys takaisin 2.3.3 versioon kun ajattelin, että huoltoon puhelin on vietävä, mutta nämä värinät hävisivät.
  Päivitys versioon 2.3.5 -> Puhelimen buuttailut hävisivät lähes kokonaan, 3G jumit vähenivät tuntuvasti ja näytön värinöitä ei ole enää ollut. Tilalle tuli pientä jumittelua (=välillä kone miettii hetken ennen kuin tapahtuu mitään). Periaatteessa 2.3.5 versiossa on ihan samat 3G ongelmat kuin aikaisemmissakin (liittyy oman järkeilyni mukaan 2G-3G vaihtoon/tukiaseman vaihtoon), mutta nyt niistä puhelin selviää pienellä mietinnällä, mutta ei buuttaa. 2.3.3 ja 2.3.4 versioissa datayhteyksien jumista selviää kun käyttää puhelinta lentokonetilassa. Tiedä sitten vaikka tämä 2.3.5 versio tekisi saman automaattisesti....
  Siispä kannattaa päivittää puhelin versioon 2.3.5, niin siitä tulee ihan siedettävä. Mutta melkoista kuraa nämä (minulla olleet) idän ihmeet/Androidit on radio-ominaisuuksiltaan (GSM ja WLAN) verrattuna Nokiaan, ei oikein työpuhelimeksi, mutta ihan kivoja leluja.

  Johtuisiko MMS ongelma yhteyspisteiden asetuksista? Mulla on yhden kerran Soneralta tilatut asetukset tallentuneet oikein. Yhdellä kerralla oletus datayhteyspiste oli WAP eikä Internet ja mikään ei oikein toiminut. 2.3.5 versiolla ei jostain syystä tallentunut kuin kaksi kolmesta. Olikohan niin, että ensin tuli Internet asetukset, mutta WAP asetukset tallentuivat niiden päälle. Sitten kun tallensi Internet asetukset uudestaan, niin ne meni WAP asetusten päälle....
   
 3. Proje

  0   0   0

  Liittynyt:
  15/12/09
  Viestit:
  8
  Tykkäykset:
  0
  Kiitoksia näistä ohjeista, Joten vielä tälläinen Todellisen aloittelijan kysymys, miten päivitän 2.3.5 versioon ? yrittänyt etsiä ohjelmistopäivityksiä puhelimen kautta mutta mitään ei kyllä lyödy :S et miten tämän saisi sitten päivitettyä :S ?
   
 4. Jkotola Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/1/10
  Viestit:
  38
  Tykkäykset:
  0
  Samsungin kies-ohjelmalla saat paivitettyä.. eli kun yhdistät puhelimen Kiesiin niin se pitäisi ehdottaa uusinta päivitystä...
   
 5. pjh

  0   0   0

  Liittynyt:
  28/3/11
  Viestit:
  8
  Tykkäykset:
  0
  Moro,

  Ohjelmiston päivitykseen on kaksi tapaa:
  1. Samsung KIES ohjelmisto, joka löytyy http://www.samsung.com/fi/support/d...d_mdl_name=GT-I9001/M8&srchword=Galaxy+S+Plus
  2. Odin Multi-Downloader 4.43 ohjelmisto

  KIES on lähtökohtaisesti se "virallinen" tapa, mutta monilla (minullakin) on ollut ongelmia ohjelmiston toiminnan kanssa. Jos ei kokemusta puhelimien päivityksestä ole, niin KIES:llä on ehkä helpompi aloittaa. Toisaalta tällä ohjelmistolla voi päätyä tilanteeseen, että ainut vaihtoehto päivityksen tekemiselle on Odin.
  Odin on toimivampi ohjelma, mutta ei ihan 100%:än varma sekään. Lisäksi Odinilla päivitettäessä ainakin minä päädyin tilanteeseen, että KIES ei enää tunnista puhelinta yhteensopivaksi päivitysten suhteen.

  Kannattaa tutustua foorumin SGS+ keskusteluun (http://www.matkapuhelinfoorumi.fi/f22/samsung-galaxy-s-plus-65773/), sieltä kun löytyy oikeastaan kaikki mitä kaipaat ja et halunnut tietää.
   
 6. Proje

  0   0   0

  Liittynyt:
  15/12/09
  Viestit:
  8
  Tykkäykset:
  0
  Kiitoksia, nämä auttoivat kyllä, Mut nyt tuli sit ton kiessin kans sellane homma et rupesin päivittään, odotin 2 tuntia ja ei liikkunu mihkää, sammutin sit puhelimen ja otin johdon irti niin nytku käynnistää niin Samsung tekstin jälkeen tulee vain sellane tietokoneen ja puhelimen kuva jos on pisteitä välis ja sellane keltane kolmio jos on huutomerkki.. mitäs sitte :S
   
 7. Hannu83 Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  6   0   0

  Liittynyt:
  31/5/08
  Viestit:
  1543
  Tykkäykset:
  29
  Puhelinmalli:
  OP5
  Oliskohan se ollut hätäpalautus joka auttaa tuossa tilanteessa Kiesissä.
   
 8. Proje

  0   0   0

  Liittynyt:
  15/12/09
  Viestit:
  8
  Tykkäykset:
  0
  ei toiminut sekään, tai ei ainakaan mitään sanonut
   
 9. Proje

  0   0   0

  Liittynyt:
  15/12/09
  Viestit:
  8
  Tykkäykset:
  0
  Tai sitten en vain osaa, kokeilen nyt hätäpalautusta ja siinä lukee näin:

  Suorita Hätäpalautus toimimalla alla olevien ohjeiden mukaan.

  1. Irrota laite kaapelista, poista akku laitteesta ja aseta se uudelleen paikalleen
  2. Varmista, että laitteen virta on katkaistu
  3. Siirrä laite palautustilaan ja kytke kaapeli uudelleen
  -voit siirtyä palautustilaan painamalla virtapainiketta

  sittenkö käynnistän päivityshomman kun olen nuo tuossa tehnyt vai mitä ?
   
 10. Proje

  0   0   0

  Liittynyt:
  15/12/09
  Viestit:
  8
  Tykkäykset:
  0
  Noh puhelin sitten tuon vian takia lähti tänään huoltoon, eiköhän ne siellä sen päivitä uusimpaan myös ja pistää puhelimen kondikseen, tai sitten lähettävät uuden ellei tuo sitten ollut jokin maanantaikappale. Kiitoksia kun jaksoitte vastata :)
   

Jaa tämä viestiketju