Galaxy S Plus akunkesto

Keskustelu osiossa 'Puhelinklinikka', aloittaja KuningasArthur, 29/6/13.

 1. KuningasArthur

  0   0   0

  Liittynyt:
  23/8/11
  Viestit:
  20
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  Samsung Galaxy S Plus
  Moro!

  Ongelmana mulla on nyt juhannuksen jälkeen se, että tuon SGS+:n akunkesto on jostain syystä romahtanut. Asiaa tutkin ja päädyin tällaisiin oireisiin:

  - Wifissä oltaessa kaikki ok
  - netti pois päältä kaikki ok
  - 3g-yhteys päälle kytkettynä akkua kuluu keskimäärin noin 20-25% tunnissa eli 4 tuntia latauksen jälkeen on akku imetty täysin kuiviin ja kännykkä lopulta sammuu. Lämmöt tällöin luurilla keikkuu noin 40-45 asteessa näyttö kiinni ja taskussa ollessaan.

  Kännykkä on jo aiemmin tehnyt aika ajoin sitä, että 3g-yhteydet katkeaa jostain täysin selittämättömästä syystä ja ainoa keino kytkeä verkkoyhteydet takaisin päälle on käynnistää puhelin uudelleen. Onko vika silloin siis 3g-antennissa tai vastaavassa? Joka imee jostain syystä virrat ollessaan toiminnassa. Mahtaakohan takuu tehdä asialle mitään, sitä kun on vielä kätevästi vielä vajaa 2 kk jäljellä.
   
 2. jviirret Vieras

  0   0   0

  Vaikuttaisi siltä että vika on tosiaan tuossa 3g puolessa. Onko signaali mittarissa palkkeja silloin kun akkua kuluu ja puhelin kuumenee? Jos on niin silloin siellä liikkuu dataa ja rajusti, jos ei niin vika on puhelimesi tai tukiaseman anteenissa. Joskus nämä tukiasemien 3g puolet tipahtelee pois päältä ja jos seuraavaksi lähin on kuuluvuusalueen rajoilla niin puhelin vaihtelee 2g-3g ees taas ja sekin syö akkua.
   
 3. KuningasArthur

  0   0   0

  Liittynyt:
  23/8/11
  Viestit:
  20
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  Samsung Galaxy S Plus
  Ongelma akunkeston kanssa on korjattu, palautin puhelimen tehdasasetuksiin ja ongelmia ei enää ole. Syyllinen taisi olla Outlook.com-sovellus joka ilmeisesti piti tarpeellisena tarkistaa sähköpostini noin sekunnin välein tai jotain vastaavaa. Dataa liikkui edestakaisin ja akkua kului. Edelleen on vikaa ajoittain häviävässä verkkoyhteydessä, mutta se nyt on se ja sama, puhelinta kuitenkin pystyy puhumiseen ja viestittelyyn käyttää ja uusi luuri on muutenkin kohta hankinnassa.
   

Jaa tämä viestiketju