Galaxy S korjaukseen,pelottaa.

Keskustelu osiossa 'Samsung', aloittaja Drac0nizz, 7/3/11.

 1. Drac0nizz

  Drac0nizz

  0   0   0

  Liittynyt:
  7/3/11
  Viestit:
  5
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  Samsung Galaxy S
  Terve!

  Joo, elikkäs mulla oli tämä Samsungin aivan mahtava Galaxy S DNA:n kytkynä ollut noin kuukauden, pari päivää sitten roottasin puhelimeni ja flashasin Darky's Resurrection 9.2 ROMin, mutta sen jälkeen puhelin ei enää tunnistanut SIM korttiani. Re-flashasin ja tein hard resetin, mutta ei auttanut. Joten flashasin takaisin stock ROMiin, ei auttanut. Ei kai siinä muuta kun puhelin takaisin IPYlle(IisalmenPuhelinYhdistys(Kaisa Net)) Ennen sitä unroottasin ja formatoin sisäisen muistikortin ja poistin kaikki roottaukseen viittaavan. Mutta puhelimen tiedoissa lukee kernelin kohdalla jtn.
  "2.69.3 root@DELL105#1"(tai jotain sinnepäin) Vaikka puhelin ei ole enää rootattu.

  Niin, onko teillä kokemusta näistä Samsungin pojista Suomessa, että tarkistaako ne onko puhelin rootattu/ollut rootattuna, miten ne suhtautuu roottaukseen. Vaikka kuten sanoin jo puhelimeni ei ole enää rootattu.

  Nyt pelottaa, että tuleeko sieltä iskälle vihainen tekstiviesti, että "puhelimesi oli rootattu ja me korjasimme sen JUMALAUTA!" ja 200e lasku/sakko vai vakuutuksella korjattu puhelin tai jopa uusi puhelin.
   
 2. Don MC

  Don MC Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  8/10/09
  Viestit:
  861
  Tykkäykset:
  83
  Puhelinmalli:
  Xperia Z2, Saunis
  No koita ny vaikka vielä flashata joku kerneli siihen. Stargate tai joku. Hajuakaan mikä toi sun kerneli on.
   
 3. kupukka

  kupukka Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  2   0   0

  Liittynyt:
  15/11/04
  Viestit:
  627
  Tykkäykset:
  7
  Kysyikö koko ajan pin-koodia?

  Itse kikkailin vkoloppuna ja korjaava toimenpide oli asentaa ensin JF5 ja sen perään JPA. 12 h siinä meni, mutta eipä tarvinnut huoltoon viedä.

  No itse asiaa, jos sait unrootattua, niin ei kai ne siellä mitään näe. Tuo "2.69.3 root@DELL105#1" tai vastaava "root" lukee vakio kerneleissäkin ja se ei viittaa roottaukseen.
   
 4. Drac0nizz

  Drac0nizz

  0   0   0

  Liittynyt:
  7/3/11
  Viestit:
  5
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  Samsung Galaxy S
  Vietiin sinne IPYlle jo ajat sitten ja niinkuin sanoin viestissäni että ne kernelin kohdalla olevat numerot olivat jotenkin noin, varmaan 2.6.36.3 tai joku.

  Ja ei kysynyt PIN-koodia koska ei tunnistanut koko SIM-korttia.
  Ei kai tässä mikään hätä sitten ole jos kerta tuo root@ ei viittaa roottaukseen.

  Kiitos! Ensi viikon alussa varmaan tulee korjattu puhelin.
   
 5. DjABu

  DjABu Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  3   0   0

  Liittynyt:
  15/10/07
  Viestit:
  749
  Tykkäykset:
  33
  Puhelinmalli:
  iFhoun sex, without plus.
  ...Olipas kumma probleema..Darkyn sekotuksiin en koske pitkällä tikullakaan.. Tuntunut aina jotenkin niin "ei niin hyvältä" rommilta. Tuo Docin kyökki ei ole kertaakaan tuollaista meikäläisellä tehnyt,sieltä kun saa tasan sen mitä itse haluaa. Ja jos jotain on mennyt pieleen,niin silloin fresh flash auttaa kummasti asiaa aina. Eli 512.pit ja 2.1 Eclair odiniin. Siitä sitten on hyvä aina aloittaa uudelleen omat rommisekoilut ymsyms. Mukava luuri/leikkikalu, kun ei oikein pienistä hätkähdä.
   

Jaa tämä viestiketju