Galaxy S kalenterin hälytysääni ongelma...

Keskustelu osiossa 'Samsung', aloittaja 9300, 8/9/10.

 1. 9300

  0   0   0

  Liittynyt:
  2/8/05
  Viestit:
  3
  Tykkäykset:
  0
  Yritin selailla haku toiminnolla mutta en löytänyt vastausta joten:

  Galaxy S Samsung, käyttis Android 2.1 Update 1

  Kalenteriin ei voi säätää soittoääntä millään lailla saatikka kun kalenteri merkintä hälyttää niin puhelin ääntää kerran oletus äänellä ja se on siinä.

  Onko muilla samaa ongelmaa ja ratkaisua tähän ?
   
 2. Eskil

  Eskil

  0   0   0

  Liittynyt:
  6/8/10
  Viestit:
  12
  Tykkäykset:
  0
  ... Sama ongelma vaivaa (Galaxy S Samsung) ja sen vuoksi kalenteriin laitetut merkinnät unohtuvat kokonaan. Ratkaisua???
   
 3. EmDzei

  EmDzei Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  24/12/06
  Viestit:
  1076
  Tykkäykset:
  92
  Puhelinmalli:
  Galaxy S5 (SM-G900F)
  Asiasta on ollut puhetta tuossa pitkässä Samsung Galaxy S käyttökokemukset viestiketjussa. Niksinä on luoda puhelimen sisäiselle muistikortille SD hakemistoon notifications niminen hakemisto ja pistää omat hälytysäänet tai musiikkipätkät sinne. Tämän jälkeen "Ilmoituksen soittoäänen" voi asetaa Asetukset/ Ääni ja näyttö/ Ilmoituksen soittoääni -listalta.

  Helpompi tapa on ladata Ringroid Marketista tai AppBrain Marketista ja työstää äänet tämän ohjelman avulla.

  Omat tiedostot tiedostomanagerilla voi kopioida esim. Music hakemistosta jonkin bändin biisin hakemistoon sd/notifications. Ko. biisiin nojataan hetken aikaa ja valitaan kopioi ja siirrytään sd/notifications hakemistoon, jossa painetaan liitä tähän.

  Mikäli hälytys- tai soittoääni halutaan kopioida PC:ltä puhelimeen, niin puhelin pistetään vaikkapa massamuistitilaan. Kytketään USB-johto ja tämän jälkeen sisäinen muistikortti mountataan vierittämällä alas ilmoituspalkki, josta valitaan Ota USB käyttöön. Massamuistitilan tai ylipäätään USB-tilan voi asettaa kysyttäväksi kohdasta Asetukset/ Tietoja puhelimesta/ USB-asetukset: Kysy yhdistettäessä. Oletuksena on nimittäin Samsung Kies -tila. USB-ajurit taas asentuvat Samsung Kiesin asentamisen yhteydessä. Kies vastaa esim. Nokian PC-Suitea. Uusimman Kiesin saa ladattua tästä. Biisejä voi siirtää puhelimeen kätevästi myös Mediasoitin tilassa suoraan Windows Media Playeristä käsin. Valitaan vain Windows Media Playerissä synkronointi välilehti ja pudotetaan biisit listalle ja siirretään puhelimeen. Jotta asia ei paisuisi elvistelyksi, niin tiedsotoja voi siirtää tietenkin myös suoraan Bluetoothilla. B-) Mutta summa summarium. Notifications niminen hakemisto on se niksi tai Android Marketista joku vaihtoehtoinen kalenteriohjelma.

  Jottei ihan jokaisesta kysymyksestä tulisi uusi viestiketju, niin olen vääntänyt blogiini joitakin asetuksia ja niksejä: Android Finland.
   
 4. Eskil

  Eskil

  0   0   0

  Liittynyt:
  6/8/10
  Viestit:
  12
  Tykkäykset:
  0
  ... Sori nyt, jos jatkan täällä "väärällä alueella", mut ei mulla ainakaan tuolla esittämälläsi tavalla muutu kalenterin hälytysääni. Mailit ja tekstiviestit pitää uutta ääntä, mut jostain syystä kalenteri ei. Teinkö jotain väärin???
   
 5. halcyon

  halcyon Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  25/10/02
  Viestit:
  1696
  Tykkäykset:
  223

Jaa tämä viestiketju