Galaxy S ei käynnisty (koska ei firmistä sisällä?) APUA!

Keskustelu osiossa 'Samsung', aloittaja allusb, 30/8/10.

 1. allusb

  0   0   0

  Liittynyt:
  10/2/10
  Viestit:
  3
  Tykkäykset:
  0
  Tiesin ettei minun olisi tätä pitänyt tehdä, mutta onnistuin kai käytännössä poistamaan firmiksen kännykästäni. Odinilla yritin flashata JP6(?) firmistä sisään, windows ultimate x64 käyttöjärjestelmällä. Kännykässäni ei ole USB normaalistikkaan toiminut kovinkaan hyvin, ei massamuistitilassa eikä kiessillä, onnistuin kuitenkin saamaan odinin ja downloadmodessa olevalle puhelimen välille yhteyden. Aloitin firmiksen asennuksen, puhelimen ruudussa näkyi pieni sininen viiva, kunnes tämä päättää sanoa USB yhteyden irti.

  Odinin raportti:
  <ID:0/004> Added!!
  <ID:0/004> Odin v.3 engine (ID:4)..
  <ID:0/004> File analysis..
  <ID:0/004> Get PIT for mapping..
  <ID:0/004> Firmware update start..
  <ID:0/004> cache.rfs
  <ID:0/004> dbdata.rfs
  <ID:0/004> Removed!!

  Puhelimen kun käynnistää siihen ilmestyy pieni kuvake missä kännykkä & tietokone, ja niiden välillä pieni error merkki, en pääse myöskään recovery modeen. Downloadmodeen pääsen, ja puhelimen kun yhdisäää usb piuhalla, kone sanoo Laitteen ohjainohjelmistoa ei voitu asentaa. Eikä mikään ohjelma tunnista puhelinta.

  Anteeksi sekava teksti, pyydän, auttakaa.
   
 2. MGM

  MGM dıʌ

  Palaute - 100%
  10   0   0

  Liittynyt:
  17/11/08
  Viestit:
  16216
  Tykkäykset:
  5161
  Puhelinmalli:
  OnePlus 5 Black
  Koskaan ei kannattaisi mennä flashaamaan, ellei puhelin kommunikoi kiesin ja tietokoneen kanssa kunnolla.
  En kyllä taida osata auttaa, mutta oletko kokeillut ottaa akkua irti ja yrittää uusiksi useaan kertaan päästä takaisin download modeen? En nyt äkkiseltään löytänyt vastausta ulkolaiselta foorumilta, mutta tietääkseni noin on käynyt joillekkin ja sen on vielä voinut saada kuntoon.

  Tuolla on ollut vähän samantyylinen ongelma ja saanut kuitenkin puhelimen download moodiin: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=754539

  Siis pääset Download modeen näköjään, luinkin vähän hätäisesti. Jos Odin tunnistaa puhelimen, niin yritä vaan uudelleen. Buuttaa ensin kone, josko se auttaisi..
   
 3. allusb

  0   0   0

  Liittynyt:
  10/2/10
  Viestit:
  3
  Tykkäykset:
  0
  Odin ei reagoi mitenkään, windows taas sanoo USB laitettea ei tunnistettu.
  Yksi USB-laitteista on vikatilassa, eikä windows tunnista sitä.
   
 4. jsomby

  Palaute - 100%
  1   0   0

  Liittynyt:
  25/11/09
  Viestit:
  283
  Tykkäykset:
  3
  Itse sain myös oman luurini tilaan missä ei ollut "käyttistä" sisällä ja paloi tuo sama merkki, kännykkä ja tietokone ja jotain niiden välissä. Akku irti ja takaisin, odin valmiina, usb piuha kiinni ja pääsin jossain vaiheessa rämppäämällä download moodiin ja sain iskettyä firmiksen sisään.

  Katso ettei sulla ole yhtäaikaa odin ja kies päällä ja jos ei ole eikä laite siltikään tunnistu niin boottaa kone. Jos ei edelleenkään auta niin poista vikaantunut laite laitehallinnan kautta ja koittele vielä kerran. Jos on toista konetta niin mielellään siinäkin.

  Kyllä tuon pitäisi vielä saada henkiin.
   
 5. Laum Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  1   0   0

  Liittynyt:
  3/7/04
  Viestit:
  276
  Tykkäykset:
  2
  Puhelinmalli:
  Samsung Galaxy S6 Edge
  Joo ei pitäisi tosiaan olla kuollut puhelin. Jos luuri menee Download-tilaan, niin se on aivan varmasti päivitettävissä Odinilla.
   

Jaa tämä viestiketju