Mobiili.fi Galaxy Note7 uusissa lehdistökuvissa ennen julkistusta – tältä Samsungin uusi huippupuhelin...

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 22/7/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2110
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Galaxy Note7 aiemmassa vuotokuvassa.


  Samsungin odotetaan julkistavan uuden huipputason älypuhelimensa Galaxy Note7:n 2. elokuuta eli noin puolentoista viikon kuluttua.

  Aika lailla kaikki tarpeellinen tieto uutuudesta on kuitenkin jo paljastunut ennakkohuhuissa- ja vuodoissa. Tällä kertaa vuorossa on jälleen nippu virallisen näköisiä, alta jutun lopusta löytyviä lehdistökuvia korealaisjulkaisu Seeko.co.kr:n kautta.

  Kuvissa nähtävä puhelin eroaa aiemmin nähdyistä lehdistökuvista takaa, jossa ei enää näissä kuvissa esiinny Galaxy Note7 -merkintää. Todennäköisesti Samsung on voinut harkita sitä mukaan osaksi designia jossain vaiheessa, mutta lopulta päättänyt edetä ilman aiempaan tapaan.

  Lisäksi näissä kuvissa mukana on kolme värivaihtoehtoa – kultainen, sininen ja hopea – mutta lisäksi Galaxy Note7:ää odotetaan tarjolle myös mustana. Uusissa kuvissa Galaxy Note7 nähdään selkeästi myös sivuilta koko mitaltaan. Sivureunan väri eroaa jokaisessa näissä värivaihtoehdossa puhelimen yleisväristä.

  Myös juuri tänään ilmi tulleiden tietojen mukaan Galaxy Note7 olisi ensimmäinen uudella Corningin kestävämmällä Gorilla Glass 5 -näyttölasilla varustettu puhelin. Galaxy Note7:n pitäisi tulla tarjolle vain sivuille kaartuvalla edge-näytöllä, vaikka Samsung on kehittänyt myös perinteisellä näytöllä varustettua versiota laitteesta.

  Mielenkiintoinen lisäys Galaxy Note7:ssä on sen sisältämä iirisskanneri.

  Takakamera Galaxy Note 7:ssä on todennäköisesti tarkkuudeltaan 12 megapikseliä Galaxy S7:n tavoin. Lisäksi Galaxy Note 7:ään on huhuttu viiden megapikselin etukameraa, näytön kooksi edelleen 5,7 tuumaa 2560×1440 pikselillä, 64 gigatavua sisäistä tallennusmuistia, microSD-muistikorttipaikaa sekä IP68-sertifioitua vedenkestävyyttä.

  Samsungin toisesta huippupuhelimesta Galaxy S7 edgestä Galaxy Note7 tulee eroamaan Note-malleille perinteisen S Pen -kynän ja sen toimintojen ohella ainakin hieman suuremmalla näytöllä, iirisskannerin mukaantulolla toiseksi tunnistusmenetelmäksi sormenjäljen lisäksi, USB-C-mallin liitännällä sekä hieman tehokkaammalla järjestelmäpiirillä.

  Ohjelmistopuolella Note7:ään on luvassa uudistunut käyttöliittymä.

  [​IMG]

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju