Galaxy Note7 -räjähdysten syy akuissa – Samsung kertomassa vihdoin kaiken viikon päästä

Tila
Ei auki vastauksille.

Uutissyöte

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
28.6.2015
Viestit
22339
Reaktiopisteet
216

Samsung Galaxy Note7.


Samsungin tutkimukset sen Galaxy Note7 -puhelinten ylikuumenemisten, kärähtämisten ja jopa räjähdysten syystä ovat löytäneet ongelmien lähteeksi akut, paljasti lähde uutistoimisto Reutersille.

Reutersin raportin mukaan Samsung paljastaisi tutkimustensa tulokset vihdoin ja viimein viikon päästä maanantaina 23. tammikuuta. Alun perin Samsungilta odotettiin vastauksia Note7-ongelman syistä jo viime vuoden puolella. Samalla viikon päästä odotetaan tietoja uusista toimenpiteistä, joilla Samsung aikoo estää vastaavaa tapahtumasta jatkossa. 23. tammikuuta on päivä ennen Samsungin tulosjulkistusta.

Samsungin Note7-tutkinnan on raportoitu päättyneen jo jonkin aikaa sitten.

Note7:n ongelmien seikkaperäisen selvittämisen on nähty olevan tärkeää Samsungille ennen uuden Galaxy S8 -lippulaivaälypuhelimen lanseerausta. Samsungin pitäisi onnistua vakuuttamaan suuri yleisö sen puhelinten turvallisuudesta – Note7:n ongelmien rajoittumisesta vain juuri kyseiseen malliin.

Samsung joutui takaisinkutsumaan Note7-puhelimet syksyn aikana kahdesti. Ensimmäisen takaisinkutsun jälkeen se jatkoi nopeasti puhelimen myyntiä eri valmistajan, kiinalaisen Amperexin, akuilla varustettuna, kun sen kanssa samaan yritysryppääseen lukeutuvan Samsung SDI:n akut oli nähty syypääksi ongelmiin. Myös Amperexin akuilla varustetut puhelimet kuitenkin jatkoivat räjähdyskierrettä.

Reutersin lähteiden mukaan Samsung onnistui lopulta tutkimuksissaan toistamaan laboratoriossaan Note7-ongelmat eikä syytä voitu selittää laitteiston suunnittelulla tai ohjelmisto-ongelmilla. Vielä ei kuitenkaan tarkkaan ole kuultu, mikä johti kahden eri valmistajan akkujen viallisuuteen.

Note7-fiaskon lisäksi Samsung on osallisena myös Etelä-Korean presidentin lahjusskaandissa. Samsung Electronicsille onnekkaasti yhtiön muilla bisneksillä kuin älypuhelimilla, kuten muistipiirien ja näyttöpaneelien tuotannolla, pyyhkii nyt erittäin hyvin. Tämän takia Samsungin osakekurssi hipoo kaikkien aikojen huippunoteerauksia.

Jatka lukemista...
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom