Mobiili.fi Galaxy Note7 nappaamassa ensimmäisenä uuden Gorilla Glass 5:n käyttöön?

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 22/7/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2103
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  Suosittujen Gorilla Glass -suojalasien uusi sukupolvi on nyt saatavilla ja Gorilla Glass 5:n odotetaankin pääsevän tositoimiin puhelimissa vielä tänä vuonna. Uusimmat huhut väittävät, että ensi kuussa esiteltävä Galaxy Note7 hyppäisi kelkkaan ensimmäisten joukossa.

  Corning paljasti tällä viikolla uuden Gorilla Glass 5 -lasinsa. Iskunkestävä suojalasi auttaa yhtiön mukaan mobiililaitteita selviämään jopa 1,6 metrin pudotuksista asfaltille.

  Gorilla Glass 5 on jo kaupallisesti saatavilla ja Corning kertoi uutuuden saapuvan kuluttajalaitteiden pinnoille ”myöhemmin tänä vuonna”. Tämä on luonnollisesti aloittanut aktiivisen veikkailun siitä, mikä johtava brändi ottaa uuden Gorillan ensimmäisenä omakseen.

  Nyt korealainen ETNews on raportoinut, että elokuun alussa esiteltävä Samsung Galaxy Note7 saapuisi markkinoille Gorilla Glass 5:llä suojattuna. PhoneArenan mukaan toiseksi varhaishyödyntäjäksi olisi tulossa Applen iPhone 7, jonka julkistus tapahtuu myös tulevana syksynä.

  Galaxy Note7 julkistetaan jo 2. elokuuta, eli aikataulu Gorilla Glass 5:n kanssa vaikuttaa kiireiseltä. Toisaalta myös Gorilla Glass 4 otettiin ensimmäisenä käyttöön Samsung-puhelimessa, joka tuolloin oli metallikuorinen Galaxy Alpha. Mikäli tieto pitää paikkansa, Gorilla Glass 5 paljastettiin todennäköisesti tarkoituksella ja yhteisellä sopimuksella pari viikkoa ennen Samsungin uusinta huippupuhelinta.

  [​IMG]
  Galaxy Note7 vuotokuvassa.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju