Mobiili.fi Galaxy Note7:n USB-C -liitäntä esiintyy suojakuorivalmistajan kuvissa

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 4/7/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2113
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  Samsung Galaxy Note7:n esittely on tiettävästi jo alle kuukauden päässä, eikä laitteesta enää paljoakaan ole pimennossa. Ulkonäkö paljastui pääpiirteittäin jo viikonloppuna vuotaneissa mainoskuvissa ja tekniset tiedotkin ovat hyvin pitkälti selvillä. Yksi mielenkiintoinen yksityiskohta ei vielä sataprosenttista varmistusta ole saanut, mutta näyttää silti hyvin todennäköiseltä. Note7 näyttäisi nimittäin siirtävän Samsungin älypuhelimet USB Type-C -liitännän aikaan, ja viimeisimmät kuvat vahvistavat aiempaa käsitystä aiheesta.

  [​IMG]

  Suojakuorivalmistaja Olixar julkaisi sivuillaan kuvia tulevan Galaxy-mallin suojakuorista puhelimineen päivineen. Samainen valmistaja on julkaissut mainoskuvia myös Note7:n näytön suojasta, ja mainoskuvien perusteella Note7:ssä näyttäisi olevan uusi USB Type-C -liitäntä aiemmissa malleissa käytetyn micro-USB:n sijaan.

  [​IMG]
  Samsung Galaxy Note7, Evan Blassin julkaisemassa vuotaneessa lehdistäkuvassa.


  Olixarin mainoskuvat ovat toki tietokoneella mallinnettuja, joten on mahdollista, että ne perustuvat vanhoihin mallikuviin, joissa USB-C -liitäntä myös näyttäisi olevan. Toisaalta on toki mahdollista, että valmistajalla on jo sisäpiirin tietoa Samsungin tulevasta puhelimesta, jolloin nyt nähtyjä kuvia voisi pitää luotettavina.

  [​IMG]
  Galaxy Note7 varhaisten vuotojen pohjalta tietokonemallinnettuna.


  Jos ja kun tuleva Galaxy Note7 tullaan varustamaan USB-C -liitännällä, ei puhelin ole yhteensopiva nykyisten Gear VR -virtuaalitodellisuuslasien kanssa, sillä niissä käytetään vanhempaa micro-USB -liitäntää. Nähtäväksi jää, julkaistaanko Note7:n rinnalla uusi versio Gear VR:stä.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju