Mobiili.fi Galaxy Note7:n hinnasta huhu: Samsungin malliston kallein

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 11/7/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2139
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Samsung Galaxy Note7, Evan Blassin julkaisemassa vuotaneessa lehdistäkuvassa.


  Samsung Galaxy Note7:n hinnan odotetaan Euroopassa lähtevän 849 eurosta, raportoi SamMobile-sivusto lähteisiinsä perustuen.

  Kyse voi olla keski-Euroopan maiden suositushinnasta. Esimerkiksi Suomessa jo Galaxy S7 edge tuli myyntiin keväällä 849 euron suositushinnalla, ja uuden Galaxy Note7:n odotetaan kuitenkin asettuvan malliston huipulle. Suomen suositushinta voi siis hyvin olla 849 euroa suurempikin. Historian kalleinta Samsung-lippulaivaa uutuudesta ei ole luvassa, sillä Galaxy S6 edgen ilmoitettu hinta Suomessa kipusi aikanaan jopa 1 099 euroon tarjolla olleiden suurempien tallennusmuistivaihtoehtojen myötä.

  Lisähintaa Note7:lle aiempaan nähden tuo myös se, että siitä ei nyt odoteta tarjolle kuin vain pelkästään sivuille ulottuvalla edge-näytöllä varustettua versiota. Galaxy S7 edgestä Galaxy Note7 tulee eroamaan Note-malleille perinteisen S Pen -kynän ja sen toimintojen ohella hieman suuremmalla näytöllä, iirisskannerin mukaantulolla toiseksi tunnistusmenetelmäksi sormenjäljen lisäksi, USB-C-mallin liitännällä, hieman tehokkaammalla järjestelmäpiirillä sekä mahdollisesti kuudella gigatavulla RAM-muistia.

  Galaxy Note7 on jo paljastunut ohestakin löytyvissä, verkkoon sarjavuotaja Evan Blassin kautta vuotaneissa lehdistökuvissa.

  Takakamera Galaxy Note 7:ssä on todennäköisesti tarkkuudeltaan 12 megapikseliä Galaxy S7:n tavoin. Lisäksi Galaxy Note 7:ään on huhuttu viiden megapikselin etukameraa, näytön kooksi edelleen 5,7 tuumaa (joissakin huhuissa tosin 5,8) 2560×1440 pikselillä, 64 gigatavua sisäistä tallennusmuistia, microSD-muistikorttipaikaa sekä IP68-sertifioitua vedenkestävyyttä.

  Ohjelmistopuolella Note7:ään on luvassa uudistunut käyttöliittymä.

  Samsungin odotetaan julkistavan Galaxy Note 7:n 2. elokuuta eli tasan kuukauden päästä.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju