1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä, annat suostumuksesi evästeiden käytöllemme. Lue lisää.
 2. Nokia 8 on julkaistu

Mobiili.fi Galaxy Note7 -myynti jatkumassa Euroopassa 28. lokakuuta

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 27/9/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  559
  Tykkäykset:
  0
  [​IMG]
  Samsung Galaxy Note7.


  Samsung on kertonut olevansa aikeissa jatkaa Galaxy Note7 -toimituksia uusille asiakkaille ja myyntiä Euroopassa 28. lokakuuta alkaen.

  Tämä edellyttää kuitenkin Samsungin mukaan parhaillaan käynnissä olevan myytyjen puhelinten vaihto-ohjelman täyttä toteutumista.

  Samsung kertoi tänään myös, että 90 prosenttia käyttäjistä on valinnut vaarallisen Note7:nsä palauttaessaan tilalle uuden Note7:n sen jälkeen, kun laitteita on tullut yleisemmin saataville. Note7:n ostaneet ovat kampanjassa voineet vaihtaa puhelimen halutessaan joko uuteen Note7:ään tai Galaxy S7:ään tai S7 edgeen.

  Euroopassa vaarallisista Galaxy Note7 -puhelimista vaihdettiin 57 prosenttia jo ensimmäisen viikon aikana. Suomessa vaarallisia puhelimia ei ehditty toimittamaan myyntiin ennen kuin mahdollinen akkujen ylikuumenemis- ja räjähdysvaara kävi selville ja myynti keskeytettiin maailmanlaajuisesti.

  Suomessa alun perin Galaxy Note7:n toimitusten piti alkaa 2. syyskuuta. Jos tieto Euroopan myynnin jatkosta 28. lokakuuta koskee myös Suomea, tulee myynti alkamaan täällä viivästyksen jälkeen vajaat kaksi kuukautta alkuperäisestä aikataulusta venyneenä.

  Uudet Note7-laitteet tunnistaa muutamista pienistä yksityiskohdista. Myyntipakkauksista löytyy musta neliö, ja itse laitteessa akun varauksesta kertova kuvake on vihreä, kun vanhemmissa laitteissa kuvake on valkoinen. Lisäksi alkuperäisissä, mahdollisten akkuongelmien piiriin kuuluvissa laitteissa akun varaustaso on ohjelmistopäivityksellä rajoitettu enintään 60 prosenttiin.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju