Mobiili.fi Galaxy Note7:lle luvassa Android Nougat -päivitys 2-3 kuukaudessa

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 12/8/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2158
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Samsung Galaxy Note7 tulee esiasennettuna vielä Android Marshmallowilla.


  Samsungin uusi malliston uusi lippulaiva, Galaxy Note7 on aikataulultaan hieman epäonnisessa asemassa.

  Se tulee markkinoille juuri ennen uuden Android-version, 7.0 Nougatin, julkaisua ja on näin ollen varustettu vasta vanhemmalla Android Marshmallowilla, joka juontaa juurensa jo 10 kuukauden taakse lokakuuhun 2015.

  Galaxy Note7 on kuitenkin saamassa päivityksen uusimpaan Android-versioon noin 2-3 kuukaudessa, on kuultu Samsungin Koreassa järjestämässä tilaisuudessa. Tämä tarkoittaisi päivityksen saapumista vielä hyvissä ajoin tämän vuoden puolella.

  Galaxy Note7 on nyt tulossa myyntiin ympäri maailmaa. Suomessa sen ennakkotilausten pitäisi alkaa ensi viikon tiistaina 16. elokuuta ja toimitusten 2. syyskuuta.

  Samsungin mobiilibisnestä vetävän DJ Koh totesi, että ajan tasalla olevan käyttöjärjestelmäversion tarjoaminen on Samsungille tärkeää, mutta tärkeää on samoin myös vakaan ja saumattoman kokonaisuuden tarjoaminen. Tämän takia tulevan Android-version sisältävää päivitystäkin on riittävästi testattava beetavaiheessa ennen sen laajaa julkaisua.

  LG:n 6. syyskuuta julkistettavan V20-huippupuhelimen odotetaan olevan ensimmäinen Nougat-Androidilla varustettu laite.

  Lisäksi Googlen yhdessä HTC:n kanssa kehittämiä uusia Nexus-sarjaa seuraavia puhelimia odotetaan myös piakkoin Nougatin julkaisun jälkeen.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju