Mobiili.fi Galaxy Note7 -katastrofin lopputulos: Samsungin omat akut eivät nyt kelpaa puhelimeen

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 5/9/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2110
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Palanut Galaxy Note7.


  Samsungin Galaxy Note7 -puhelinten akkukatastrofin syypää löytyy samasta yritysryppäästä, ja se kärsii nyt suuren menetyksen.

  Vialliset Galaxy Note7 -puhelinten akut ovat Samsung SDI:n valmistamia. Korea Heraldin raportoimien korealaislähteiden mukaan Samsung Electronics on nyt päättänyt lopettaa Samsung SDI:n valmistamien akkujen käytön Galaxy Note7:ssä.

  [​IMG]
  Samsung Galaxy Note7.


  Viime viikolla kerrottiin, että Samsung aikoo takaisinkutsua myydyt Galaxy Note7 -puhelimet ja samalla laitteen tulevat toimitukset viivästyvät merkittävästi. Syynä ovat akkujen räjähtämiset, joita oli tullut Samsungin tietoon jo tuolloin kymmeniä tapauksia.

  Saatavilla olevien tietojen mukaan Samsung SDI:n osuus Galaxy Note7 -akuista oli 70 prosenttia. Lopuista Note7-malleista löytyy kiinalaisen ATL:n valmistama akku. Samsungin odotetaan nyt korottavan tilauksiaan ATL:ltä.

  Aiempiin Galaxy S6 ja Galaxy S7 -puhelimiin Samsung hankki akkuja laajasti muualta kuin Samsung SDI:ltä, joka on toimittanut Samsungin puhelimiin enemmän vaihdettavissa olevia akkuja Galaxy S6:ssa, Galaxy S7:ssä ja nyt Galaxy Note7:ssä käytettävien kiinteiden sijaan.

  Takaisinkutsuttuvia Galaxy Note7 -puhelimia on jopa 2,5 miljoonaa kappaletta. Loppulasko fiaskosta Samsung SDI:lle tulee näin olemaan tuntuva.

  Koko katastrofin taloudellista vaikutusta Samsungille on kuitenkin täysin mahdotonta arvioida, sillä korvattavien puhelinten lisäksi epäilemättä tapahtunut vaikuttaa pysyvästi Galaxy Note7:n ja mahdollisesti jopa myös muiden Samsung-puhelinten myyntiin negatiivisesti.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju