Mobiili.fi Galaxy Note 6 ilmestyi Samsungin verkkosivuille

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 19/6/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2164
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  Samsungin on jo pidemmän aikaa huhuttu paljastavan uuden Note-sarjan mallinsa elokuun alussa järjestettävässä lehdistötilaisuudessaan. Huhujen mukaan uusi malli kulkee joko Note 6- tai Note 7 -nimellä. Loogisempi nimivaihtoehto olisi Note 6, joka seuraisi viime vuoden Note 5 -nimeä, mutta huhujen mukaan Samsung haluaa yhdistää Note-sarjan numeroinnin Galaxy S -sarjan kanssa ja tästä syystä yhtiö saattaisi hypätä kokonaan Note 6 -nimen yli.

  Oli nimi kumpi tahansa, on uuden Note-mallin tulosta saatu nyt lisävahvistusta, kun Samsungin omilta nettisivuilta paljastui uudelle Note-mallille tarkoitettu alasivu. Nettisivun osoite on nimetty SM-N930F-tunnuksella, joka viittaa Note-sarjaan. Virallisilta mallinumeroiltaan Galaxy Note 5 kulkee SM-N920-tunnuksella, Galaxy Note 4 SM-N910-tunnuksella ja niin edespäin. Mallinumeron lisäksi Samsungin nettisivuilta ei kuitenkaan löytynyt muita tietoja tulevasta puhelimesta, mikä tarkoittaa, että virallisia tietoja joudutaan odottamaan vielä ainakin pari kuukautta.

  Alustavissa huhuissa Note 6:n (tai Note 7:n) on väitetytty käyttävän Qualcommin Snapdragon 823 -suoritinta ja sisältävän kuusi tai kahdeksan gigatavua RAM-muistia. Näytön uskotaan tukevan Quad HD Super AMOLED -tekniikkaa ja olevan kooltaan tuuman kymmenesosan Note 5:n näyttöä (5,7 tuumaa) isompi. Kameran saralla luvassa ei olisi suuria yllätyksiä, vaan Note 6:n arvellaan käyttävän identtistä kameraa Galaxy S7:n kanssa, mikä tarkoittaa 12 megapikselin kennoa ja f/1.7 aukkosuhdetta.

  [​IMG]

  [​IMG]
  Galaxy Note 6/7:n oletettu muotoilu tietokonemallinnettuna.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju