Mobiili.fi Galaxy Note 4 sai Android 5.1.1 Lollipopin Euroopassa

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 31/8/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2139
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Viime vuonna esitelty Samsung Galaxy Note 4


  Eurooppalaisten Galaxy Note 4 -omistajien odotus on päättymässä, sillä Samsung on alkanut jakaa uutta Android 5.1.1 -päivitystä myös täällä. Lisäksi ilmassa on lupauksia Android 6.0 Marshmallow’sta.

  Samsung aloitti Android 5.1.1 Lollipop -päivitykset Note 4 -puhelimille jo elokuun alkupuolella, vaikkakin pääasiassa Yhdysvalloissa. Nyt saatavuus on kuitenkin laajentunut myös Eurooppaan, kun alueella myytävä SM-N910F -versio Note 4:stä saa uuden Lollipop-päivityksen. Päivityspaketti on nähty jaossa ainakin Ruotsissa, sekä OTA-päivityksenä että Samsungin Kies-ohjelman kautta ladattavana pakettina.

  Lisäksi kuulimme viime viikolla, että Galaxy Note 4 on varmistettu uuden Android 6.0 Marshmallow -version saajaksi. YouMobilen mukaan Note 4 -omistajat voivat odotella Marshmallow-päivitystä vuoden 2016 alkupuolella.

  Android 5.1.1 -päivitys tuo mukanaan joukon turvallisuuspaikkauksia ja bugikorjauksia. Lisäksi päivitys lupaa parantaa laitteen tehokkuutta ja parantaa ominaisuustarjontaa. Viimeaikojen puheenaiheena ollutta Stagefright-haavoittuvuutta päivityslistauksessa ei kuitenkaan mainita erikseen.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju