Mobiili.fi Galaxy C5 selvisi testeistä – Samsung-uutuus julki vielä tällä viikolla?

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 23/5/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2173
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  Toukokuussa aktiivisesti kuvamuodossa vilahdellut Samsung Galaxy C5 on saanut tarvittavat viranomaishyväksynnät. Ulkonäön ja teknisten tietojen ollessa jo hyvällä varmuudella tiedossa, laitteen julkistuksen voidaan odottaa tapahtuvan pian.

  Galaxy C5:n on määrä olla ylemmän keskiluokan älypuhelin. 5,2 tuuman kokoluokkaan tähtäävä laite on verhottu metallikuoriin, joiden ulkonäöstä on saatu viitteitä useiden vuotokuvaerien avulla.

  Tulevalla Galaxy C5:llä oli jo ennestään Kiinan telehallintovirasto TENAA:n hyväksyntä. Nyt puhelin on SamMobilen mukaan kulkenut myös FCC:n syynäyksen läpi.

  Virastolistaukset tuntuvat varmistavan, että Galaxy C5 koostuu kahdeksanytimisestä Snapdragon 617 -järjestelmäpiiristä, neljän gigatavun RAM-muistista ja enimmillään 64 gigatavun tallennustilasta. Paketin viimeistelee Android 6.0.1 Marshmallow -käyttöjärjestelmä.

  SamMobilen saamien tietojen mukaan Samsung aikoo esitellä Galaxy C5:n virallisesti toukokuun 26. päivä, eli jo kuluvan viikon torstaina. Kiinan markkinoilla puhelin nähdään varmasti, mutta muun maailman kohtalo on vielä auki.

  [​IMG]
  Oletettu Samsung Galaxy C5 vuotokuvassa.

  [​IMG]
  Oletettu Samsung Galaxy C5 vuotokuvassa.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju