Fujitsu Siemens Pocket Loox N520

Keskustelu osiossa 'GPS-paikannus', aloittaja joel, 11/1/06.

 1. joel Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  4   0   0

  Liittynyt:
  17/12/04
  Viestit:
  819
  Tykkäykset:
  2
  Puhelinmalli:
  HTC Desire Saunalahti
  Tätä saa jo suomesta eikä hinta ole paha, https://www.famiko.fi/products.asp?ProdID=S26391-K165-V525
  Millanen mahtais olla verrattuna Asuksen 636:een? Äkkiseltään vaikuttais että GPS on herkempi asuksessa koska se on ulkoinen, mutta miten on? Asus on testattu mobile review saitilla ja akkukesto oli todella hyvä, myös muut ominaisuudet oli just sopivat siinä, fujitsusta ei kokemusta, mutta huolto taitaa olla siinä ainakin parempi, eikös powermill huolla ne?
  Edit: pdagold:in testin mukaan akkukesto ei ole häävi, gps herkkyys huono ja mikä huonointa, bluetooth puuttuu!?
  Eli ei auta kun odottaa sitä asusta, kele..
   
 2. yepp

  yepp Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  32   0   0

  Liittynyt:
  30/10/03
  Viestit:
  2101
  Tykkäykset:
  68
  Puhelinmalli:
  Samsung galaxy S8+
  vähän menee O.T puolelle, mut periaattes pda:ssa ei kyl paljon mitää BT:llä tee. Nettii wlanilla, koneeseen kiinni kaapelilla/kehdolla, ni mihis bt:tä? ainut on jos haluaa puhelinta käyttää modeemina ja siten nettiin, mut eipä sillä muuta sit teekkään.
   
 3. joel Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  4   0   0

  Liittynyt:
  17/12/04
  Viestit:
  819
  Tykkäykset:
  2
  Puhelinmalli:
  HTC Desire Saunalahti
  jeps, gprs modeemina puhelin, niin irdan kautta on vähän vaikee, ja ehkä hidaskin.. Halpa tuo olis, 360€ kun arvio asukselle on 480€..
   
 4. lightning

  0   0   0

  Liittynyt:
  8/2/06
  Viestit:
  1
  Tykkäykset:
  0
  Loox

  Loox N520:n tuoreena omistajana voinen antaa laitteesta joitain kommentteja. GPS:n herkkyys sisätiloissa ei ole häävi, mutta ulkona/autossa vähintäänkin hyvä. Kun laite on autossa etupenkkien välissä (ei siis tuulilasilla), niin satelliitteja löytyi ensimmäiselläkin käyttökerralla heti 11 kpl ja aina kuitenkin vähintään 6-7 kpl. Sen koommin en ole satelliittien määrää seurannut, koska laite on toiminut moitteetta. Laitteeseen saa tarvittaessa ulkoisen antennin, mutta en näe sille tarvetta. Sisätiloissa en tosin ole tarvinnut navigaattoria.

  Bluetoothin puute ei ole itselle ongelma, koska en näe sille mitään käyttöä. WLAN sitä vastoin oli ostokriteerinä. Vielä ei ole laitteesta niin paljon kokemusta, että voisi sen kummempia johtopäätöksiä vetää, mutta en keksi laitteesta mitään valittamista ainakaan tässä vaiheessa.

  Ko. Loox ei ole varusteltu kaikilla herkuilla ja tehokkaalla prossulla, mutta tuntuu olevan oikein sopiva peruskäyttöön kun vielä GPS-vastaanotinkin on integroituna. Jos haluaa maksimaalista tehoa, liitettävyyttä, varustelua ja isompaa/tarkempaa näyttöä, niin kannattanee valita jokin muu PDA tai odotella kunnes maaliskuussa(?) tulee tehokkaampia N-sarjan malleja, mutta GPS:n herkkyyden takia ei kannattane laitetta jättää pois laskuista ellei sitten navigoi sisätiloissa.
   
 5. HavoC_Fin

  0   0   0

  Liittynyt:
  7/7/06
  Viestit:
  15
  Tykkäykset:
  0
  Itse olisin hankkimassa PDA:ta purjelentonavigaattoriksi. Muuta en tarvitse kuin GPS:n. Tärkeintä, että erilaiset karttasoftat toimii ja toinen kriteeri olisi hyvä akku kesto. Onko kenelläkään tietoa kuinka kauan akku kestää jos GPS on päällä? Vai pitääkö virittää lisä akkuja. Kunhan nyt viisi tuntia kestäisi ei sen enempää.
   

Jaa tämä viestiketju