Frodo serieskuuskymppiseen

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja Milka, 28/5/05.

 1. Milka

  0   0   0

  Liittynyt:
  28/5/05
  Viestit:
  12
  Tykkäykset:
  0
  Voisitteko asiantuntijat vastata?! Sain Frodo c64-emulaatorin N-gageen ladattua, mutta se kun ei sisällä pelejä. Niin mistähän noita pelejä saisi ladattua? Pari peliä on löytynyt, mutta ei osaa käyttää. Mihin kansioon ne pitäisi pistää ja millä komennoilla saa toimimaan?
   
 2. karkar

  0   0   0

  Liittynyt:
  14/1/03
  Viestit:
  154
  Tykkäykset:
  0
  Pelejä on verkko täynnä. www.c64.com on hyvä paikka alottaa.
  Itellä on senverran aikaa kun tota kokeilin, että en enää muista mihin pelit pitää tuupata.

  Kannattaa kaivaa vanhoja topicceja kans.
   
 3. temez

  0   0   0

  Liittynyt:
  2/5/05
  Viestit:
  32
  Tykkäykset:
  0
  Luo vaikka FExplorerilla semmoinen polku kuin:

  E:\documents\E32Frodo\

  Ja laita tuonne lataamasikorpun imaget (ainakin d64 tiedostot toimii...). Sitten vaan käynnistät Frodon ja Valitset sopivan korpun imagen jne... Aika suuri osa peleistä on melko hankalia pelata kun suunta näppäin on neli suuntainen ja kuusnepan ilotikku oli kahdeksan suuntainen. Tuon tietty vois korjata jollakin näppäi leiskalla, mut en oo ainakaan ite jaksanut ruveta vääntään. Ois muuten mielenkiintoista tietää, että toimiiko yhteen bluetooth näppiksen kanssa.
   
 4. Milka

  0   0   0

  Liittynyt:
  28/5/05
  Viestit:
  12
  Tykkäykset:
  0
  Mikä on "korpun image". Olen tehnyt kansion E:/c64, johon olen pistänyt frodon ja pelit, niitä olen nyt löytänyt lisää. Mutta kun launch game-komento ei toimi, tulee vain tyhjä ruutu ja lukee ei tietoja. Sitten kokeilin sillä levyasemaemulaatiolla load"$",8,1 eikä löydy mitään. Jotenka mitähän on jäänyt huomioimatta??
   
 5. MikkoT

  0   0   0

  Liittynyt:
  25/11/04
  Viestit:
  107
  Tykkäykset:
  2
  Lue vaikka se Frodo S60 FAQ. Tai kuuntele vaikka mitä täällä neuvotaan. (Eli se polku...)
   
 6. temez

  0   0   0

  Liittynyt:
  2/5/05
  Viestit:
  32
  Tykkäykset:
  0
  Joo sorry, siis tarkoitin tietysti lerpun imagea. Ne on niitä faileja joita mm. c64.com'sta voi latailla. Ja toi polku jonka annoin on oltava täsmälleen tuo, eikä esim. jotain muuta. Frodo osaa hakea noita imageja vain tuosta hakemistosta ( E:\documents\E32Frodo\ ) ... Siirrettyäsi nuo imaget tuonne, valitse: Disk commands -> Select disk. Sitten vaan selaat haluamasi. Tämän jälkeen valitset vaikka Disk commands -> Load and run first tms.. Ja se FAQ on aika lukea.
   

Jaa tämä viestiketju