1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä, annat suostumuksesi evästeiden käytöllemme. Lue lisää.

foursquare for android

Keskustelu osiossa 'HTC', aloittaja jaoler, 2/9/10.

 1. jaoler

  jaoler Aktiivinen jäsen

  Liittynyt:
  19/5/03
  Viestit:
  426
  Tykkäykset:
  44
  Puhelinmalli:
  OnePlus 3
 2. hvihavai

  Liittynyt:
  2/1/08
  Viestit:
  24
  Tykkäykset:
  0
  Noh en tunne tuota Foursquarea oikeastaan yhtään, mutta pikaisen selailun jälkeen niin, eikös googlen palvelut ole aika samanlaisia... Ja siis Google Latitude palvelu vastannee näitä palveluja millä voi ilmoittaa oman sijainninsa kavereille...
   
 3. mkio

  mkio

  Liittynyt:
  28/6/06
  Viestit:
  190
  Tykkäykset:
  1
  Eilen piruuttani rekisteröidyin Foursquareen ja on se aika paljon laajempi kokonaisuus kuin googlen Latitude. Itse ihan miettisin että tuon kanssa voisi kavereille laitella tietoja missä mitäkin tapahtuu, näppärä ja siinä saa mitaleitakin ja pormestariksikin voi yletä... Itsekin kuitenkin lähes kolmekymppinen ukonrähjä ja kyllä tuo jotenkin innostaisi jos kavereita saa mukaan.
   
 4. Sntnn

  Liittynyt:
  25/4/10
  Viestit:
  25
  Tykkäykset:
  0
  Owdy: Facebook Places ja Foursquare ovat kaksi eri sovellusta.

  Fourquare on sovellus, jonka avulla voi ilmoittaa sijaintinsa kavereille. Se tapahtuu siten, että kirjaa olevansa esimerkiksi jossain kahvilassa tai jonkin nähtävyden luona. Mitä enemmän tekee kirjauksia eri paikoissa, sitä enemmän saa palkinnoksi virtuaaliruusukkeita. Jenkeissä jotkut yritykset antavat alennuksia niille, jotka usein kirjaavat olevansa kyseisessä yrityksessä.

  Facebook Places on Foursquaren suosion vuoksi Facebookin avaama oma vastaava sovellus. Siinä ei tosin ole tuollaista ruusukepalkintojärjestelmää. Places toimii toistaiseksi vain Yhdysvalloissa, mutta ominaisuus on tulossa Facebookin suomalaisillekin käyttäjille.
   
 5. jaoler

  jaoler Aktiivinen jäsen

  Liittynyt:
  19/5/03
  Viestit:
  426
  Tykkäykset:
  44
  Puhelinmalli:
  OnePlus 3
  Ah, ok, olen siis käsittänyt väärin. Ihme että tolle Places sovellukselle on kuitenkin jo yksityisyysasetukset suomessakin.
   
 6. Rajatila

  Liittynyt:
  13/7/10
  Viestit:
  14
  Tykkäykset:
  0
  Näitä paikannus leikkejä on...

  Loopt (tosin vain apple)
  Brightkite
  Gowalla ( kaksisuuntainen liikenne facebookkiin, eli aivan sama kummassa kirjaudut molemmat päivittyy.)
  Foursquare ( yksi suuntainen liikenne foursquare:sta lärvidekkariin )

  jos lontoo taittuu ihmisiltä niin täs on ohjelma jossa arvostellaan facebook places ja kerrotaan muista pikkasen infoa. LINKKI

  itse en ole kokeillut mitään noista, sattumalta oma vielä tulossa. (P*KL saunis)
   

Jaa tämä viestiketju